Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Sezon Hazırlıkları

Antrenmandan görüntüler - Mavi-beyazlılar, sezon öncesi ilk etap çalışmalarına Afyonkarahisar'da devam ediyor PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Antrenmandan görüntüler - Mavi-beyazlılar, sezon öncesi ilk etap çalışmalarına Afyonkarahisar'da devam ediyor PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdürüyor.Teknik direktör Hakan Kutlu, kampın sürdüğü termal tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezonun ardından birçok oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ve yeni bir takım kurduklarını söyledi.Sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdürdüklerini belirten Kutlu, "Afyonkarahisar, tesisleri, otelleri ve hava durumuyla Türkiye'nin en iyi yerlerinden biridir. Hava şartları çok iyi. Avrupa'da bile sıcaklıklar 30-35 dereceyi bulurken burada 20-24 derecede seyrediyor. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz" diye konuştu.Zirveye oynayacak bir ekip oluşturduklarını dile getiren Kutlu, "Genç ve dinamik arkadaşlarımızı da aramıza kattık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere güç katacaklarla olmayı uygun gördük" ifadesini kullandı.Hakan Kutlu, Torku Konyaspor'dan transfer ettikleri İshak Çakmak'ın kampa bugün katıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title