Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey Kendi Kızının Nikahını Kıydı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey duygulu anlar yaşadığı nikah töreninde, kızı Gonca ile Koray Aksoy'un nikahı kıydı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey duygulu anlar yaşadığı nikah töreninde, kızı Gonca ile Koray Aksoy'un nikahı kıydı. İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de şahit oldu.

Gaziantep Polis Evi'nde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in kızı Gonca ile Koray Aksoy dünya evine girdi. Nikah törenine, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Güzelbey törende kendi kızının nikahını kıyarken duygulu anlar yaşadı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Bakan Muammer Güler, Bakan Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı. Evli çifte mutluluklar dileyen Başkan Güzelbey evlilik cüzdanını çifte teslim etmek için Bakan Fatma Şahin'e verdi. Bakan Şahin çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını çifte teslim etti. Bakan Şahin, "Bugün güzel bir yuva kuruyoruz. İki güzide ailenin çocukları hayatlarını birleştiriyor.Evlilik uzun ince bir yolculuk. Bu yolculukta büyük bir sabır, sevgi ve şefkat gerekiyor. Hastalıkta ve sağlıkta hep birlikte olmalarını diliyorum. Başkanımı yıllardır tanırım ama elinin ilk kez titrediğini görüyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asım Güzelbey Fatma Şahin Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title