Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Açıklaması

Yapılan 30 Mart yerel seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, seçim süresince proje odaklı çalışma yaptıklarını söyledi.

Yapılan 30 Mart yerel seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, seçim süresince proje odaklı çalışma yaptıklarını söyledi.

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Fatma Şahin vatandaşın, kalkınma yolunda olan Türkiye için önemli kararını dün verdiğini belirterek, "Şimdi tabi uzun bir kampanya süreci geçirdik şehrimizde sizlerde takip ettiniz. Kampanyamızı tamamen plan proje odaklı götürdük. Diğer bütün adaylarla da proje üzerinde yarıştık. Asla kendi içinde bir kutuplaşma bir ayrışma veya bir birimizi rencide edecek kişisel olarak bir birimizi yıpratacak hiçbir noktaya girmedik. Şehir bundan çok ciddi memnun kaldı. Biliyorsunuz bir karar aldık şehre asılan bayraklarla ilgili. Yalnızca seçim koordinasyon merkezinde bayraklar asılacak. Bu millet bizden bayrak yarışı beklemiyor. Proje yarışı hizmet yarışı eser yarışı bekliyor. Herkes barış içinde yarışsın dedik. Bu halkımızın hemşerilerimizin çok memnun kaldığını ve çıkan sonuçta da bu memnuniyeti çok net şekilde gösterdiler. Bu sonuç bize güven istikrarı devam etmek istediğini halkımıza ve demokrasinin ileri demokrasinin hukuk devleti olmanın kalkınmanın önündeki bütün vesayet engellerinin kalkması gerektiğini ve milli iradenin hakim olarak devam etmesi gerektiğini çok net bir şekilde sonucunu bize ifade etti. Dolayısıyla bu aziz millet benim gördüğüm çok güzel hakemlik yapıyor. ve ferasetiyle sağduyusuyla olan bütün olayları kendi yüreğinde kendi vicdanın da analiz ediyor ve kararını veriyor. Bu kararda da her zaman milletin, güven ve istikrarın lehine dönüyor ve eserlerin hizmetlerin üretildiği kalkınma yolculuğunda ilerleyen ve büyüyen Türkiye'nin devamı yönünde bir karar veriyor. Bizim şehrimizde önemli bir şehir. İlk kez özellikle 12 yıl önce bu yola çıktığımız zaman ilk kadın milletvekili bu şehirde hemşerilerimiz destekledi ve yüce Mevla'm nasip etti. Bölgenin ilk kadın bakanı oldum. 2 buçuk yıl bölgede Anadolu kadınlarını temsil ettim" dedi.

Belediyeciliğin erkek işi olarak görüldüğünü, bunun da yanlış bir algı olduğuna değinen Şahin, "Belediyecilik her zaman bir erkek işi olarak görülüyordu. Daha çok insan odaklı, proje odaklı, çevre odaklı bir bakış acısı ile beraber bu iş sanki erkek işimiz gibi algılanıyordu. Şimdi artık bu zihinsel dönüşümün yaşandığı bu işin bir cinsiyet meselesi olmadığı bu işin ehliyet ve liyakat meselesi olduğu ve işi ehline vererek burada yerel kalkınmanın yapılabileceği noktasında çok net bir cevap verdi şehir. Ben bu bakımdan da bütün hemşerilerime teşekkür ediyor. Kazanan Gaziantep, Gaziantepli hemşerilerimiz, demokrasimiz ve yerel kalkınma olacak. Bu konuda onların koyduğu istikrar ve güven noktasında ki noktanın çok önemli olduğunu görüyorum. Ayrıca bize oy vermeyenlerinde onların bütün düşüncelerine saygı duyuyorum. Hizmetlerimiz ve eserlerimizle de bundan sonraki süreçte onların oyunu almaya talip olduğumuzu ve oy veren ve vermeyen herkesin 'şehrül emin'i olup 1 milyon 800 bin kişinin aynı mesafede hizmet edeceğime hak ve adalet ölçüsünde asla saçmayacağıma sorumluluğumuz da olan alanı her metre karesinde eşit mesafede yaklaşıp herkesin büyükşehrin imkanlarından büyükşehrin sorumluk alanından istifade edeceği günleri hizmetleri eserler üreteceğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title