Haberler

Gaziantep - Bakan Şimşek, Mazbatasını Aldı

Bakan Şimşek, mazbatasını aldı GAZİANTEP'te, AK Parti'den yeniden milletvekili seçilen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek mazbatasını aldı.

Bakan Şimşek, mazbatasını aldı

GAZİANTEP'te, AK Parti'den yeniden milletvekili seçilen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek mazbatasını aldı.

Maliye Bakanı ve AK Parti'den 25'inci dönem Gaziantep Milletvekili seçilen Mehmet Şimşek, öğleden sonra Gaziantep Adliyesi'nde mazbatasını aldı. Mazbata töreninde sonra AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen Mehmet Şimşek, 7 Haziran genel seçimlerinden partisinin başarı elde ettiğini kaydetti. Milletin verdiği kararın en doğru karar olduğunu belirten Şimşek, 'Milletimizin kararı her zaman en doğru karardır. O konuda hiç tereddüt yoktur ve milletimizin verdiği mesajları iyi okuyup, bu ülkeye daha güzel hizmetler için yolumuza devam edeceğiz. Ülkemiz için daha önceki dönemde de olduğu gibi üzerimize hangi sorumluluk düşüyorsa o çerçevede ülkemize hizmet etmeye devam edeceğizö dedi.

'BİZ YAPICI OLACAĞIZ, MEMLEKET İÇİN BURADAYIZ'

Çözüm için siyaset yaptıklarını ve yapıcı olacaklarını ifade eden Şimşek, şunları söyledi: 'Siyaseti çözüm için yapıyoruz. Biz asla işte biz ülkeye gelelim, ülke kaybetsin mantalitesinde olmadık, olmayacağız. Maalesef gördüğünüz gibi kampanya döneminde olsun, öncesinde olsun zaman zaman bu yaklaşımları biz muhalefette gördük, ama biz bu ülke için varız. Her şey Türkiye için, her şey Gaziantep için. Biz ülkemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Ülkenin menfaatleri her şeyin üstündedir, çok açık ve net olarak bunu vurgulamak istiyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Ben bu başarıda teşkilatın emeğinin ne kadar büyük olduğunu çok iyi biliyorum.ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title