Haberler

Gazi Koşusu'nda Şampiyon Karataş Oldu

Bu yıl 88.'si düzenlenen Gazi Koşusu'nu Levent Gelgin'in sahibi olduğu ve jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı Blaze to Win kazandı.

Bu yıl 88.'si düzenlenen Gazi Koşusu'nu Levent Gelgin'in sahibi olduğu ve jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı Blaze to Win kazandı. Günün kazananları ödüllerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün elinden aldı.

Bu yıl 88.'si düzenlenen Gazi Koşusu Bakırköy'deki Veliefendi Hipodromu'nda yapıldı. TJK Başkanı Serdal Adalı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Gazi Koşusu'na bu yıl Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Hipodroma gelen Cumhurbaşkanı Gül, yarış severleri selamlarken büyük alkış aldı. Öğrencilerin yarış alanında açtığı Mustafa Kemal Atatürk'ün at üzerindeki pankartı ise hipodromda coşkuyu arttırdı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yarışlara geçildi. 20 atın pistteki yerini alması ile Gazi Koşusu start aldı. 2 atın yarıştan koptuğu Gazi Koşusu'nu Levent Gelgin'in sahibi olduğu ve jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı Blaze to Win kazandı.

Geçtiğimiz Mart ayında eşini kaybeden jokey Halis Karataş atıyla finiş çizgisini geçerken duygusal anlar yaşadı. Karataş finiş çizgisi üstünde yüzüğünü öptü ve zaferine eşine armağan etti. Yarış severlerin alkışları arasında ödülünü almaya gelen ünlü jokeyi ilk kutlayanlar ise çocukları oldu. Ünlü jokey ödülünü almaya çocukları ile birlikte çıktı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kazanan atın sahibi, antrenörü ve jokeyi Halis Karataş'a kupa ve plaketlerini sundu. Gül, ünlü jokey Karataş'ın çocukları ile de yakından ilgilendi.

Oldukça keyifli bir koşu izlediğini belirten Gül, "Hem atın sahibini hem de jokeyi tebrik ediyorum. Muhteşem bir seyirci vardı. Oldukça heyecan vericiydi. 1927'den beri devam ediyor olması tabii ki olağanüstü bir koşu olmasını sağlıyor" dedi.

Kupayı eline alan jokey Karataş, izleyenleri selamlayınca hipodromdan kendisine yoğun tezahüratlar yapıldı. 88. Gazi Koşusu'nu 4 numaralı Blaze to Win, jokey Halis Karataş ile kazanırken, sıralama 4 - 19 - 6 - 20 şeklinde sonuçlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Serdal Adalı Bakırköy Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title