Haberler

Gazeteci Nuh Köklü'nün Öldürüldüğü Kavga Kamerada

Güncelleme:

Kadıköy'de "kartopu" tartışması sonrası gazeteci Nuh Köklü'nün öldürülmesiyle sonuçlanan kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İstanbul'da dün gece korkunç bir cinayet bir cinayet işlendi. Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynayan gazeteci Nuh Köklü, camına kar geldi diye bir dükkan sahibi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Köklü'nün öldürülmesiyle sonuçlanan kavga, cep telefonu kamerasıyla da anbean görüntülendi.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul'da attıkları kartopunun dükkanın camına isabet etmesi sonucu tartıştığı gazeteci Nuh Köklü(46)'yı göğsünden bıçaklayarak öldüren şüpheli Serkan A. adliyeye sevk edildi. Serkan A'nın "aile içi şiddet" ve "sahtecilik" ten suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

"ONLARI 'OYNAMAYIN' DİYE UYARDIM"

Şüpheli poliste verdiği ifadesinde "Onları kar topu oynamamaları konusunda uyardım. Oynamaya devam edince sopayla müdahale ettim. Beni dövüp sopayı elimden aldılar. Ben de o hırsla bıçağı alıp tekrar dışarı çıktım. Gene bana saldırınca kendimi korudum." dedi.

Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde yaşanan olay, önceki akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelmişti. Olayın ardından öldürdüğü Nuh Köklü'nün arkadaşları tarafından darp edildikten sonra Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

POLİSTE İFADE VERDİ

Öte yandan Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren Serkan A. kendisini korumaya çalıştığını iddia ederek "Dükkanımın önünde kar topu oynuyorlardı. Onları uyardım. Dikkat edeceklerini söylediler. Ancak bir süre sonra tekrar oynamaya başladılar. Bu sırada cama bir kar topu gelince tekrar dışarı çıktım. Elimde onları korkutmak için bezbol sopası vardı. Ancak hep birlikte bana saldırdılar. Beni darp edip elimden sopayı aldılar." dedi.

O hırsla dükkanına girip bıçağı eline aldığını söyleyen Serkan A. "Dışarı çıktığımda gene bana saldırdılar. 4-5 kişinin arasında kaldım. Beni yere yıktılar. Kendimi korumak için bıçağı sağa sola salladım. Bu sırada beni yine darp ediyorlardı." dedi.

ADLİYEYE GİDERKEN HİÇ KONUŞMADI

Şüphelinin iki polis memurunun kollarında oldukça zor yürüdüğü ve yüzünde darp izleri bulunduğu gözlendi. Şüpheli Serkan A. adliyeye sevk edildiği sırada hiç konuşmadı.

"SUDAN SEBEPLE BİR ÖLÜM"

Kadıköy'de, dün akşam arkadaşlarıyla kartopu oynarken camına kartopu isabet eden esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen Gazeteci Nuh Köklü'nün cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Gazeteci Nuh Köklü'nün cenazesi otopsi işlemleri için öğlen saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada gazetecilere açıklama yapan Nuh Köklü'nün eski eşi Sibel Topaktaş, "Sudan sebeple bir ölüm. Kartopu oynarken öldürülen bir insan bu yaşıma kadar duymadım. Acılıyız, üzüntülüyüz. Kim yaptıysa bunun cezasını çekmesini istiyoruz" dedi.

"CEZASINDA İNDİRİM YAPILMASIN"

Nuh Köklü'nün katil zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen Topaktaş, "Bu şahıs, duyduğumuza göre 'benim deli raporum var, iki ay yatıp çıkarım' diyormuş. İstanbul Valisi bizi arayıp başsağlığı diledi. Tamam, sağolsun. Ama biz istiyoruz ki bu insan adaletin karşısına çıkıp suçu neyse çeksin. Biz bunu istiyoruz. Cezasında indirim yapılmasın. Aile olarak, bunu yapanın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu. Köklü'nün cenazesi Kadıköy Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla helallik alınması için Kadıköy'deki evine götürüldü. Saat 19:00'da Köklü'nün öldürüldüğü yerde anma töreni yapılacağı ve daha sonra Köklü'nün cenazesinin Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu İstanbul Sudan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (82)

selcuk:

iyide gazeteci ve arkadaslari on kisi bir adama saldirmislar asil eskiyaligi onlar yapiyorlar adamda almis eline bicagi. tabi gazeteci olunca normalmi bu isler suraya bak bütün mahalle adami linc etmeye calisiyor. tamam öldürmekte gerekmiyor ama sanki gazetecide ve arkadaslarida melek degil görüntülerde ucan tekme at koskoca cöp konteynerini üstüne devir e kasinmislar birazda.

44
8
yanıtYanıtla
NE VAR NE YOK:

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ VAR ÖLEN GAZETECİ VE ARKADAŞLARI ADAMI LİNÇ ETMEYE ÇALIŞIYOR adam kendini MÜDAFAA. . ederken bu gazeteci arkadaş ALLAH RAHMET EYLESİN. . KARTOPU FİLAN BU MEVZUNUN AJİTESİ.

44
2
yanıtYanıtla
serkanmobilWeb@haberler.com:

sen git arkadaşlarınla adamın camına kar yopu at. adam korkutma amaçlı sopayı çıkarınca sopayı elinden alıp adamı birgüzel döv, hala oralarda gövde gösterisi yap adam son çare bıçakla 10 15 kişiyi savurmaya çalışırken adamı linç etmek iste bıçak birisine saplanıncada gazeteci öldü de. gazeteci olmuş ama 15 kişi bir adama saldırmamayı öğrenememiş. esnafa yazık olmuş gerçekten

34
3
yanıtYanıtla
A.E.:

bunlar gazeteci değil sanki mahalle çapulcuları. kesin alkolleride vardır. bakkalcı haklı mala zarar verme var. dükkanının camı kırılmış ve bakkalcıyı darp etmişler. Nefsi müdaafa var kardeşim. Artık herkes kendini savunmak zorunda.

11
22
yanıtYanıtla
AltanmobilWeb@haberler.com:

Tüm türkiye sarsılmışmış ben hic sarsılmadım adamı toplu şekilde darp edin sonrada mağduru oynayın hadi oradan her zaman mağdur olan basın alayınız geberin çokda umrumuzda acıyacağımızımı zannediyosunuz size

21
10
yanıtYanıtla
Vay vaymobilWeb@haberler.com:

nefsi müdafa var. Zaten adam bilinçli vurmamış bıçağı. Kim olsa aynısını yapar. Köpek sürüsü gibi adamlar tek kişiye saldırıyor. Tabi adam kendini savunacak.

15
16
yanıtYanıtla
kapkara:

bu habercilerin yatacak yeri yoktur . . . adamı güzelce dövün adamda o hırsla bıçağı alsın çıksın sonrada kartopu yüzünden öldü bu adam canı ve gururu incindiği için öldürdü öleceği varmış ölmüş kim ne derse desin. . .

27
3
yanıtYanıtla
Ay-yıldızMobil-IOS:

Böyle raporu olan bir kaç insan tanıdım gayet sağlıklı ve anlayışlılar işlerine geldiği zaman,raporum var iki ay yatarım diye cinayet işleme hakkımı verildi bunlara yazıktır,madem deli raporu var 10 yıl yatır akıl hastanesinde o zaman ben akıllıyım diye yalvarır

25
3
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

Bu pisliği tımarhaneye atsınlar madem raporu varmış akp nin esnafı bu

10
18
yanıtYanıtla
candi:

adamın canını yanmış basmış bıçağı helal olsun keşke belinde makine olaydı daha güzel olurdu

7
21
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title