Haberler

Garsonlar Müşteriyi Satırla Doğradı

Güncelleme:

Yemeği beğenmeyip şikayet eden müşteri hayatının hatasını yaptı.

Çin'de bir restoranın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, yemeği beğenmeyen müşteri garsona şikayette bulundu. Garsonla girdiği ağız dalaşının ardından iyice gerilen ortamda tekme ve yumrukların ardından şişeler, tabaklar havada uçuştu.

Garsonların kendilerini rahatsız ettiği müşteriyi yaka paça dövmesi, hatta içlerinden birinin acımasızca indirdiği satır darbeleri sonrasında, üstü başı kan içinde kalan genç adam restoranı terk ediyor.

Restoran şefleri bu olayın sonrasında garsonları çağırıp toplu bir şekilde şarkı söyletti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (7)

torc:

bunlar kopek yemekten kopek ğibi olmuslar

37
0
yanıtYanıtla
kayseri:

çinde iç savaş çıksa ne güzel olur bir buçuk milyar insan yarıya inse bile insanlık için büyük kar

27
4
yanıtYanıtla
SEHER AKYOL:

NE BİÇİM MİLLET BUNLAR. İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ YARATIKLAR.

28
1
yanıtYanıtla
emak:

bun çinlilerde hani dövüş samatı bizim gibi dövüşüyorlar işte

23
0
yanıtYanıtla
erkan cayar:

şimdide oturup birbirlerini yesinler.

21
0
yanıtYanıtla
Cuma:

Tabiki yemek iyi olmayacak. Birbuçuk milyar adamı iyi yemekle besleyebilmek teknik olarak mümkün değil.

15
0
yanıtYanıtla
ALEMCİ:

ULANN BİZİM ANGARA PAVYONLARIN DA BİLE BÖYLE ADAM DÖVMÜYORLAR BEE

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title