Haberler

    Yeni Tomb Raider Oyunundan Önemli Detaylar Sızdırıldı

    Güncelleme:

    Yeni Tomb Raider, alıştıklarımızdan daha farklı bir senaryoya sahip olacak gibi görünüyor, tabii ki sızıntılar doğruysa...

    Crystial Dynamics'in bir süredir üzerinde çalıştığı Tomb Raider oyunu oldukça gizemli bir şekilde geliştirilmeye devam ediyor. Oyun hakkında resmi olarak bir bilgilendirme yapılmasa da kritik noktalara parmak basan birkaç bilgi sızdırıldı. Medyaya servis edilen bilgilerin arkasındaki isim ise Last Stand Media sahibi Colin Moriarty.

    Amazon Prime Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

    Sızıntılar daha çok oyunun senaryo içeriği ile alakalı, her ne kadar elimize ayrıntılı bilgiler ulaşmamış olsa da yeni Tomb Raider oyunun aksiyonun dozunu bir miktar azaldığı ve Lara'nın iç dünyasına daha çok tanık olduğumuz bir hikayeye sahip olacağını öngörebiliriz. Tabii ki bu konuda kesin konuşmaktan kaçınmak en doğrusu. En nihayetinde ne kadar güvenilir kaynaklardan gelirse gelsin tüm sızıntılara birer olasılık olarak bakmalıyız. Bu noktada olasılığın ne denli yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak tahminler yürütebiliriz.

    Tomb Raider Dram Dolu Bir Hikayeye Sahip Olabilir

    Yeni çıkacak oyunun, Tomb Raider 2013'te ufak ufak değişen çehreyi de aşıp daha çok duygusal ögelere odaklanacak gibi görünüyor. Bunun dayanağı ise hikayede Lara'nın ailesinden uzak olduğu için derin bir özlem ve yalnızlık hissedecek.

    Lara Croft'u Başka Biri Canlandıracak Gibi Görünüyor

    Tomb Raider üçlemesinde Lara Croft'a can veren oyuncu Camilla Luddington'un yerine, yeni oyun için başka bir aktrist kullanılacağı yönünde iddialar da bu sızıntıların kapsamında yer alıyor. Geliştiriclerin Project Jawbreaker adı altında geliştirdiği yeni oyunda Luddington'un olmayacak olması gayet güçlü bir ihtimal. Luddington, 2018 yılında katıldığı bir programda Shadow of The Tomb Raider'ın, kendisinin son kez Lara Croft'u canlandıracağı proje olabileceğini söylemişti.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Amazon Prime Gibi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title