Haberler

The Game Awards 2021'de yeni çıkacak oyunlar belli oldu: Alan Wake 2, Among Us VR ve daha fazlası

Güncelleme:

The Game Awards 2021'de yılın oyun ödülleri sahiplerini buldu ve bunun yanı sıra birçok yeni çıkacak oyunun duyurusunu da yaptılar.

The Game Awars 2021'de açık dünya oyunu olan Sonic Frontiers'ın duyurusu yapıldı ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile neredeyse aynı görünüyor, Yeni yıla damga vuracak VR oyunu Among Us'a VR sürümü geliyor ve Elden Ring'den yeni bir fragman yayınlandı.

SONIC FRONTIERS VE SONIC THE HEDGEHOG 2

Sonic hayranları gösteride çifte doz haberi aldı. İlk olarak, Sonic Frontiers'ın açık dünya oyununun 2022 yazında geleceği duyuruldu. Ayrıca Sonic'in filmi olan Sonic The Hedgehog'un yeni filminin 8 Nisan 2022'de geleceği duyuruldu.

ALAN WAKE 2

Alan Wake Remastered'ın gelmesinin üstüne oyuncular yeni oyunun ne zaman geleceği konusunda sabırsızlanmaktaydı. Alan Wake 2'den yayınlanan bir fragmanda, karanlık ve yağmurlu bir sokakta duran Alan Wake'den başka bir görüntü gösterilmedi. Alan Wake 2'nin 2023'te piyasaya sürüleceği açıklandı.

WONDER WOMAN

Warner Bros, Wonder Woman'ın oyununu yapıyor ve kahramanın siyah bir ekrana karşı poz verdiği çok kısa fragman yayınlandı. Çıkış tarihi de dahil olmak üzere başka bir bilgi verilmedi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

STAR WARS ECLİPSE

Star Wars Eclipse, LucasFilm Games ile işbirliği içinde geliştirici Quantic Dream'in yeni bir Star Wars oyunudur. Sinematik bir fragman, High Republic'te geçen ve Yoda gibi sevilen karakterlerin yer aldığı ortaya çıktı.

ELDEN RİNG

Üst üste iki kez en çok beklenen oyun ödülünü kazanan Elden Ring, gsteri sırasında yeni bir fragman aldı. Hikaye odaklı sinematik kliplere dayanıyor. Oyunun bazı karakterlerini göstermeden önce dört kollu bir kadının konuşmasıyla açılır. Oyunun kahramanına saldırmaya hazır iki kılıçlı devasa bir düşmanla sona erer.

AMONG US VR

Gecenin en beklenmedik duyurularından biri olan Among Us'ın VR oyunudur. Şu anda VR modunda sadece Skeld haritası oynanabilecek gibi görünüyor. VR sürümünün şu anda bir çıkış tarihi yok, ancak PS VR, Meta Quest 2 ve Valve Index ile uyumlu olacak.

DUNE

Başarılı bir film uyarlamasının ardından Dune nihayet bir video oyununa kavuşuyor. Dune: Spice Wars, 2001 yılından bu yana ilk Dune video oyunudur. Yeni oyun Shiro Games tarafından geliştirilmiştir, Northgard'ın arkasındaki stüdyoda geliştirecek. Gerçek zamanlı 4X strateji oyunu olacak oyun PC'ye 2022 yılında gelecek.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Elden Ring Sonic Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title