Haberler

Spider-Man Remastered Türkçe yama nasıl kurulur?

Güncelleme:

Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC için çıkış yapmasının ardından Türkçe yama çalışmaları da hemen başladı. Oyunun PC kullanıcıları için Steam ve Epic Games Store'daki lansmanından sonra Türkçe yaması yayınlandı. Peki, Spider-Man Remastered PC Türkçe yama nasıl kurulur? Detayları haberimizde…

Insomniac Games'in geliştiriciliğini yapıp PlayStation Studios'un yayıncılığını yaptığı Marvel's Spider-Man Remastered'ın Türkçe yaması oyuncular ile buluştu. Peki, Spider-Man Remastered Türkçe yama nasıl kurulur? İşte detaylar…

SPIDER-MAN REMASTERED TÜRKÇE YAMASI YAYINLANDI

Marvel's Spider-Man Remastered'ın hikayesini daha iyi anlamak için Türkçe yamayı tercih eden oyuncular, oyunun Türkçe yamasını araştırıyor. Anonymous Çeviri tarafından yayınlanan Marvel's Spider-Man Remastered Türkçe yamasını indirebilmek için çeviri ekibinin sitesinden üyelik satın almanız gerekmektedir.

Spider-Man Remastered'ın Türkçe yamasını satın almak için tıklayınız.

Spider-Man Remastered Türkçe yama nasıl kurulur?

SPIDER-MAN REMASTERED TÜRKÇE YAMA NASIL KURULUR?

Spider-Man Remastered'ın Türkçe yama dosyasını indirdikten sonra Türkçe yamayı oyunun kurulu olduğu dizine kurarak Spider-Man Remastered'ı Türkçe yama ile oynayabilirsiniz.

Spider-Man Remastered Türkçe yama nasıl kurulur?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

SpiderMan Remastered Epic Games Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title