Haberler

Romain Grosjean, Haas'la olan bağlarını F1 Espor takımı ile koruyacak

Güncelleme:

Formula 1 pilotu Romain Grosjean geçtiğimiz sezon Haas'la yarışmış ve sezon sonunda emekliliğini duyurmuştu. F1 pilotu Haas'la olan bağlarını F1 Espor takımına dahil olarak koruyacağını duyurdu.

Fransız Formula 1 pilotu Romain Grosjean'ın geçtiğimiz sezon Bahreyn yarışısında talihsiz bir kaza geçirmişti. Yaraları sebebiyle F1 kariyerini beklenenden erken sonlandıran yarış pilotu, Haas'ın F1 Espor takımının RG8 Esports tarafından yönetilmesi konusunda Amerikan ekibiyle anlaşma imzalandığını duyurdu. Fransız sürücü böylece 2021 yılında da Haas ile bağlarını korumuş olacak.

Romain Grosjean anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Bu sezon Haas'ın, R8G Esports'la F1 Espor Pro Serisi'ne olan katılımını yöneteceğim için çok mutluyum. Son bir yıldır Espor'larındayım ve takımımızın iyi durumda olduğuna inanıyorum. Benim için Haas F1'e bu konuda yardım etmek ve birlikte yarışmak harika bir hikaye. Tabii ki, bu birlikte yaptığımız iyi bir devam hikayesi. Bu yüzden, ilk yarışımıza ve espor yarışlarında neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum."

Romain Grosjean, Haas'la olan bağlarını F1 Espor takımı ile koruyacak

"ROMAIN'IN UZMANLIĞINI EKİBİMİZDE KULLANACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"

Haas takım patronu Guenther Stiner ise şunları söyledi: "Romain'ın esporlarına karşı hevesini ve R8G Esports'un uzmanlığını, F1 Espor Pro Serisi'ndeki ekibimizde kullanacağımız için mutluyum. Bu, bizim için önemli bir adım. Espor çevresini gerçekten anlayan ve programımızı bir üst seviyeye taşımaya yardımcı olacak bir grupla çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Bu sezonun Sanal Grand Prix Serisi'nde kazandık ve geçmişte de F1 Espor Pro Serisi'nde bir dizi iyi sonuç olacak. R8G Esports'un rehberliği ışığında bu sezon F1 Espor Pro Serisi'ndeki formumuzu korumak harika olacak."

Haas geçen sezonki F1 Espor şampiyonasını dokuzuncu sırada bitirmişti. Ekibin sezon boyunca aldıkları en iyi sonuç ise Simon Weigang ile birlikte Silverstone'da elde ettikleri dördüncülüktü.

Takım hakkındaki, 2021 F1 Espor kadrosu ve sezon planlarına dair bilgilerin ilerleyen dönemlerde açıklanması bekleniyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Romain Grosjean Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title