Haberler

PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları açıklandı

Güncelleme:

Her ay kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren PlayStation Plus'ın Ekim ayı oyunları açıklandı. Ekim ayında PlayStation Plus kullanıcılarını üç adet Playstation 4, bir adet Playstation 5 oyunu bekliyor. Peki, PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları neler? Detayları haberimizde…

Sony Entertainment Interactive'in İçerik Edinme ve Operasyonlar Direktörü Adam Michel'in PlayStation Blog'da yaptığı paylaşım ile Playstation Plus'ın Ekim 2022 oyunlarını açıkladı.

PLAYSTATION PLUS EKİM 2022 OYUNLARI

Playstation Plus'ta bu ay kullanıcıları Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 ve Superhot oyunları bekliyor olacak. PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları, 4 Ekim Salı gününden itibaren oynanabilir olacak.

  • Hot Wheels Unleashed
  • Injustice 2
  • Superhot

PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları açıklandı

PlayStation Plus Essential, Extra ve Premium üyeleri bu üç oyunu 4 Ekim Salı gününden 31 Ekim Pazartesi gününe kadar oyun kütüphanelerine ekleyebilir. Ekim ayı PlayStation Plus Ekstra ve Premium Oyun Kataloğu serisi bu ayın sonlarında duyurulacak.

PlayStation Plus'ın Eylül ayında kullanıcılarına verdiği Need for Speed Heat, Granblue Fantasy: Versus ve Toem'i kütüphanenize eklemek için 3 Ekim Pazartesi gününe kadar vaktiniz bulunmaktadır

Hot Wheels | PS4, PS5

Hot Wheels evrenine dayanan bu fantastik arcade sim'de toplayın, inşa edin ve yarışın. Yeni araçlar kazanın ve ardından iki oyunculu bölünmüş ekranda arkadaşlarınızla yan yana yarışmak için onları piste götürün veya çevrimiçi mücadelelerde 12 rakibe kadar yüzleşin. Yarıştınız, neden kendi rotanızı inşa etmeye çalışmıyorsunuz? Parça düzenleyicisinin içinde ve dışında harika bir düzen oluşturun. Yarışlarınız için inanılmaz bir eğlence parkı yapmak için reklam döngüleri, özel güçlendiriciler, engeller ve özel unsurlar, ardından diğer oyuncuların denemesi için eserinizi çevrimiçi paylaşın.

PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları açıklandı

Injustice 2 | PS4

Mortal Kombat'ın yaratıcıları, DC evrenine en büyük insanüstü kadroyla geri dönüyor. İkonik kahramanların ve süper kötülerin çarpık versiyonları arasından seçim yapın ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlık uyandıran yerlere destansı ölçekli savaşlar getirin. Yerel ve çevrimiçi olarak diğer oyuncularla mücadele edin veya Batman Superman'in rejimine karşı mücadele ederken kendinizi hikaye odaklı tek oyunculu kampanyaya bırakın. Kadronuzu donatmak, özelleştirmek ve geliştirmek için her maçtan sonra teçhizat kazanacaksınız.

PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları açıklandı

Superhot | PS4

Temkinli strateji ve dizginlenmemiş kargaşa arasındaki çizgileri bulanıklaştıran Superhot, zamanın yalnızca hareket ettiğinizde hareket ettiği FPS'dir. Yenileyici sağlık çubukları yok. Uygun bir şekilde yerleştirilmiş cephane damlası yok. Sadece sizsiniz, sayıca fazla ve silahsız, ağır çekim mermilerden oluşan bir kasırgada ateş etmek, dilimlemek ve manevra yapmak için düşmüş düşmanların silahlarını kapıyorsunuz. Superhot'un cilalı, minimalist görsel dili, en önemlisine konsantre olmanıza yardımcı olur - oyunun akışkanlığı ve dövüşün sinematik güzelliği.

PlayStation Plus Ekim 2022 oyunları açıklandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation Plus PlayStation 4 Playstation Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title