Haberler

Hz Yasuo kimdir? Mustafa Yavuz kaç yaşında, nereli? Hz. Yasuo gerçek adı nedir?

YouTube'da açtığı canlı yayınlar ve sosyal medyaya yüklediği eğlenceli videolarla tanınmış olan Hz. Yasuo hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. Mustafa Yavuz Hz. Yasuo kimdir? Mustafa Yavuz kaç yaşında?

Hz Yasuo kimdir? sorusu araştırılmaya devam ediyor. Hz Yasuo adıyla bilinen Mustafa Yavuz nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

MUSTAFA YAVUZ HZ YASUO KİMDİR?

"Hazreti Yasuo" kullanıcı adı ile tanınan Mustafa Yavuz, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. YouTube'da yaptığı canlı yayınlar ve paylaştığı videolar ile ün kazanan Hazreti Yasuo, tam bir oyun meraklısıdır. Yapmış olduğu yayınlarda League of Legends, Outlast, CS:GO, ve Resident Evil gibi oyunlar oynamaktadır.

"Hazreti Yasuo" kullanıcı adı ile tanınmış olan Mustafa Yavuz, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Mustafa Yavuz oyun oynamayı çok sevmektedir. Hayranları onun için "Twitch'in delisi" demiştir ve oyunları ne kadar çok sevdiğini böylece mizah seviyesi altında belirtmişlerdir. Hz Yasuo, YouTube'da iyi bir kitleye ulaştıktan sonra Twitch platformunda yayınlar yaparak serüvenini sürdürmeye çalışmıştır. Yayınlarda Leaguge of Legends, Outlast, CS:GO, ve Resident Evil gibi oyunlar oynamaktadır. Yayıncılık yapmayı hayatının bir parçası olarak gören Yasuo, yayın arzusu için eğitim görmüş olduğu "Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü"nde öğrenim görmeyi bırakmıştır. Hazreti Yasuo, oyunlarındaki başarısının yanı sıra eğlenceli ve ilginç olarak adlandırılan hareketleri ile şöhret kazanmıştır.

HZ YASUO NE DEMEK, İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Mustafa Yavuz'un nicki LoL şampiyonu Yasuo'dan gelmektedir.

Yasuo'nun ismi, Japoncada "huzurlu insan" anlamına gelir.

Yasuo'nun çaldığı enstrüman, Shakuhachi adında bir flüttür ve bambudan yapılmıştır.

Yasuo, Japon kılıç ustası Miyamoto Musashi'den esinlenilerek tasarlanmıştır. Musashi hem kılıç ustası, hem filozof, hem yazar hem de ronindir ve 1584 yılında doğmuş, 1645 yılında ölmüştür.

Yasuo'nun Vahşi Batılı kostümünde flüt yerine mızıka vardır. Mızıka, Spagetti Western türü filmlere bir referanstır.

HAZRETİ YASUO'NUN TAKİPÇİ SAYILARI

Hazreti Yasuo'nun Facebook hesabında 65 binden fazla, YouTube kanalıdna ise 575 binden fazla ve Instagram hesabında da 629 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Twitch kanalında 10 milyondan fazla izlenmesi vardır ve 547 binden fazla takipçi bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

League Of Legends Mustafa Yavuz Mustafa Yavuz Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title