Haberler

LEGO Star Wars The Skywalker Saga sistem gereksinimleri neler? Kaç GB?

Güncelleme:

Kısa bir süre içerisinde LEGO'nun en çok sevilen ve en çok satan oyunları arasında birinci sıraya yükselen LEGO Star Wars The Skywalker Saga'nın sistem gereksinimleri neler? LEGO Star Wars The Skywalker Saga kaç GB? Detayları haberimizde…

Bağımsız stüdyo tarafından geliştirilip Warner Bros.'un yayınladığı LEGO Star Wars The Skywalker Saga'nın sistem gereksinimleri oyuncular tarafından merak ediliyor. Dokuz Star Wars film ve dizisinin bir oyunda geçtiği LEGO Star Wars The Skywalker Saga'nın sistem gereksinimleri neler? LEGO Star Wars The Skywalker Saga kaç GB? İşte detaylar…

LEGO STAR WARS THE SKYWALKER SAGA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga'da galaksi parmaklarının ucunda. LEGO'nun özgün mizahıyla yeniden tasarlanan dokuz Skywalker Saga filminden unutulmaz anları ve aralıksız aksiyonu yaşa.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga sistem gereksinimleri neler? Kaç GB?

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 750 Ti veya Radeon HD 7850
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

LEGO Star Wars The Skywalker Saga sistem gereksinimleri neler? Kaç GB?

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-6600 veya AMD Ryzen 3 3100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 780 veya Radeon R9 290
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Kaç GB?

LEGO Star Wars The Skywalker Saga'yı oynayabilmeniz için en temel kurulum dahil 40 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Lego Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title