Haberler

Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox One geliştirilmesi sona erdi

Güncelleme:

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox One konsolları için yeni içerik geliştirmeyi sonlandırmaya karar verdi ve yeni duyurulan Phantom Liberty de dâhil olmak üzere bir sonraki içerik güncellemelerinin yalnızca PC, PS5, Xbox Series X|S'de yayınlanacağı doğrulandı.

Geliştirici ekibin Cyberpunk 2077'nin Edgerunners güncellemesinin ardından, Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümlerine odaklanacakları doğrulandı.

CYBERPUNK 2077'NİN PS4 VE XBOX ONE GELİŞTİRİLMESİ SONA ERDİ

Cyberpunk 2077'de duyurulan yeni içerik güncellemesi Phantom Liberty'nin yalnızca PS5, Xbox Series X|S ve PC'de yayınlanacağı bildirilmesinin ardından PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına daha fazla Cyberpunk 2077 güncellemesi gelmeyeceği anlaşıldı.

İlk olarak 10 Aralık 2020'dePlayStation 4, Xbox One, Stadia ve Microsoft Windows için piyasaya sürülen Cyberpunk 2077'nin geliştirilme aşamasındaki yoluna PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia ve PC ile yoluna devam edecek.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation 4 Xbox One Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title