Haberler

Gameface nedir ? Gameface nasıl kullanılır ?

Güncelleme:

Gameface nedir ? Gameface nasıl kullanılır ? Facebook üzerinde kullanılan yeni bir özellik şu sıralar sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Takımlarına gönül veren taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Gameface özelliğinin anlatımı ve tüm detayları haberler.com'da.

Gameface nedir ? Gameface nasıl kullanılır ? Facebook üzerinde kullanılan yeni bir özellik şu sıralar sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Takımlarına gönül veren taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Gameface özelliğinin anlatımı ve tüm detayları haberler.com'da.

Ekim 2015'te yayına alınan Facebook Gameface özelliği ile ABD ve Avrupa'daki spor takımlarınının logolarını profil fotoğraflarınıza eklemek mümkündü. Bugün eklenen güncelleme ile Gameface'e Süperlig kategorisi ile ilk giren Türk takımı Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe resmi Facebook sayfasında "Sana özel hazırlanan profil fotoğrafı çerçeveni kullan, herkes Fenerbahçe sevdanı görsün!" başlığı ile duyrulan güncellemeye on binlerce taraftar profil fotoğrafını Fenerbahçe logosu ile renklendirerek yanıt verdi.

Gameface'i denemek isteyenler buradan ulaşabilirler. Kategorinizi ve daha sonra takımınızı seçtikten sonra, profil fotoğrafınızın kaç gün takımınızı destekler durumda kaldığını da seçmeniz mümkün. Örneğin 7 gün seçtiğinizde, birinci haftanın sonunda profil fotoğrafınız eski haline dönüyor. Şimdilik Gameface'de La Liga, NCAA, MLB, İtalya Seria A, Brezilya Ligi, NASCAR, Davis Cup, Premier Lig, Fransa 1. Lig ve Süperlig bulunuyor.

Gameface kullanımı ve anlatımı

Gameface nasıl kullanılır ? Gayet basit. Bu değişikliği yapan ve profil fotoğrafını Gameface ile değiştirenler haber akışınıza düştüğünde 'Try it' yani 'Dene' butonu ile kolayca geçebileceğiniz gibi, facebook.com/gameface adresine girerek de Kategori bölümünden Süper Lig / Fenerbahçe'yi seçebiliyorsunuz.

Türkiye'de şimdilik sadece bir takım kullanılabiliyor

Seçilen profil fotoğrafları 'geçici' olma özelliğini taşıyor. Profil fotoğrafınızı ayarlarken dilerseniz 1 saatlik, dilerseniz de 1 günlük veya 1 haftalık seçebiliyorsunuz. Böylece süre sona erdiğinde otomatik olarak eski profil fotoğrafınıza dönüş yapıyorsunuz. Ancak dilerseniz sınır koymama şansınız da var.

Facebook'un Türkiye'den sadece Fenerbahçe'yi seçmesi ise elbette Fenerbahçe taraftarını bir hayli sevindirdi. Bakalım Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere diğer Türk takımları için Facebook ne zaman bu özelliği devreye alacak?

Şimdilik Gameface'de La Liga, NCAA, MLB, İtalya Seria A, Brezilya Ligi, NASCAR, Davis Cup, Premier Lig, Fransa 1. Lig ve Süperlig bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Facebook La Liga Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title