Haberler

    William Gallas, 37 Yaşında Futbolu Bıraktı

    Güncelleme:

    Fransız futbolunun önemli isimlerinden William Gallas, 37 yaşında futbol hayatına son verdi.

    İngiltere Premier Lig'e damgasını vurmuş isimlerden olan William Gallas, profesyonel futbolculuk kariyerine son verdi.

    AVUSTRALYA'DA NOKTA KOYDU

    Son olarak Avustralya'da Perth Glory forması giyen 37 yaşındaki defans oyuncusu, L'Equipe'e yaptığı açıklamada, "Bu kararı duyurmak kolay değil. Hep kendinize 'devam edebilirsin' dersiniz. Ancak ben artık daha fazla oynayacak noktada değilim" dedi.

    CHELSEA, ARSENAL VE TOTTENHAM'DA OYNADI

    Fransa'da Caen ve Marsilya formaları giydikten sonra 2001'de İngiltere'nin yolunu tutan ve Chelsea renklerine bağlanan Gallas, 2006 yazında bir diğer Londra temsilcisi Arsenal'e transfer olmuştu.

    Arsenal'de de kaptanlık yapan ve toplam 142 resmi maça çıkıp 17 gol atan defans oyuncusu, Londra temsilcileri Chelsea, Arsenal ve Tottenham formaları giyen tarihteki tek futbolcu konumunda bulunuyor.

    CHELSEA'DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞTI

    İngiltere Premier Lig'de tam 12 sezon geçiren Fransız yıldız, Mourinho yönetimindeki Chelsea'de 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında şampiyonluk yaşamıştı.

    84 maça çıkıp 5 de gol attığı Fransa Milli takımında 2006 Dünya Kupası finali oynayan Gallas, 19 yıllık futbolculuk kariyerine nokta koymuş oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    William Gallas Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title