Haberler

    Galaxy S4 İçin Lollipop Güncellenmesi Yayınlanmaya Başladı

    Samsung, zamanında yüksek satışlar yakaladığı akıllı telefonu Galaxy S4 için Lollipop güncellemesini dağıtmaya başladı.

    Emre Çetinkaya - -

    Yeni yılda akıllı telefon üreticileri yavaş yavaş Android 5.0 Lollipop güncellemesini cihazlarına getirmeye devam ediyorlar. Bu anlamda son olarak ülkemizdeki HTC One M8 kullanıcıları için Lollipop güncellemesi yayınlanmıştı. Ayrıca bununla aynı gün Samsung, Galaxy Note 3 için Lollipop güncellemesini Rusya'da dağıtmaya başlamıştı.


    Bugün ise yine Samsung, bu sefer zamanında yüksek satışlar elde ettiği akıllı telefonu Galaxy S4 için Lollipop güncellemesini dağıtmaya başladı. Samsung'un yine Rusya'da dağıtmaya başladığı güncelleme, şu an için sadece OTA (şebeke) üzerinden yüklenebiliyor.


    Diğer taraftan cihaza Materyal Tasarım'la birlikte performans iyileştirmelerini de getirecek olan bu güncelleme şimdilik cihazın Exynos'lu modeli için yayınlanmış durumda. Bu aynı zamanda cihazın ülkemizdeki modelinde kullanılan işlemci. Yani ilerleyen zamanlarda siz de internetten güncellemeyi indirip, cihazınıza kurabilirsiniz. Uyumlulukta herhangi bir problem yaşamayacaksınız.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Rusya Federasyonu Samsung Galaxy Emre Çetinkaya Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title