Haberler

    Galaxy On7 2016 Tanıtıldı

    Samsung, geçtiğimiz yıl orta segmentin biraz daha alt seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy On serisi telefonlarını duyurmuştu.

    Samsung, geçtiğimiz yıl orta segmentin biraz daha alt seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy On serisi telefonlarını duyurmuştu. Bu yıl ise On serisiyle birlikte J ve A serilerinin 2016 versiyonlarını üretmeye başlamıştı. Eski telefonlarını bir nevi iyileştirme sürecinden geçiren Samsung, Galaxy On7 2016'yı da duyurdu.

    Galaxy On7'deki donanım araçlarının hemen hemen tümünün iyileştirildiği Galaxy On7 2016 altın, pembe altın ve siyah renk alternatifleriyle 240 dolardan satışa sunuldu. Şu an Türkiye piyasasında 1000 TL civarında satılan Galaxy On7'ye göre tahminen 300 - 400 TL daha fazla satılacağını düşündüğüm Galaxy On7 2016'nın önceki modele oranla daha tercih edilebilir olduğunu söyleyebilirim. Cihazın tüm özellikleri sırasıyla şu şekilde:

    5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekran

    2GHz hızında çalışan ve 14nm üretim sürecinden geçen 8 çekirdekli Snapdragon 625 işlemci ve Adreno 506 grafik işlemcisi

    Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve çift SIM kart desteği

    LED flaş destekli 13 MP çözünürlüğünde arka ve 8 MP çözünürlüğünde ön kamera

    Parmakizi sensörü

    4G LTE bağlantı desteği

    3300mAh batarya

    Boyutlar: 151.7 x 75 x 8 mm; Ağırlık: 167 gram

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Samsung Galaxy Samsung Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title