Haberler

Galaxy A7 ve A5 İçin Android 6.0.1

Samsung tarafından bu yıl içerisinde çıkarılan Galaxy A serisi telefonlar güncelleme almaya devam ediyor.

Samsung tarafından bu yıl içerisinde çıkarılan Galaxy A serisi telefonlar güncelleme almaya devam ediyor. Galaxy A7 ve A5 2016 modelleri de Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy A3 2016 için verdiği Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini serinin devamına vermeye devam ediyor. Orta segment akıllı telefon modelleri olan Galaxy A7 ve Galaxy A5 2016 için de Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Galaxy A7 için güncelleme Rusya'da başlarken, Samsung kullanıcıları Kies ve OTA üzerinden yeni yazılımlarını telefonlarına indirebilirler.

android 6.0.1

Doze Mode sayesinde telefonlarda pil verimliliğinin artması, gelişmiş uygulama izinleri, gelişmiş bildirim seçenekleri, yenilenen TouchWiz arayüzü ve üst düzey güvenlik gelişmelerini içeren güncelleme kısa bir süre içerisinde ülkemizde de kullanıcılarla buluşacak.

Samsung Galaxy A5 de bu yeni güncellemeden nasiplenen bir diğer model. Android 6.0.1 sürümüne yükseltilen cihaz güncellemesi Rusya, Türkiye ve Sırbistan'da bulunan kullanıcılar için kullanılabilir durumda.

Cihaz güncellemesini Ayarlar >Cihaz Hakkında >Yazılım Güncellemesi >Şimdi Güncelleştir gibi adımları izleyerek başlatabilirsiniz.

Berkay Eke /

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Samsung Galaxy Samsung Rusya Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title