Haberler

Galatasaraylı Selçuk İnan, Dünya Evine Girdi

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile hayatını birleştirdi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile hayatını birleştirdi.

Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün töreninde, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıydı.

Selçuk İnan'ın bu mutlu gününe, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Törene katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, çifte mutluluklar dileyerek, "Allah mesut etsin. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilikle çok daha mutlu, mesut ve performansı daha yüksek olacağı çok açık. Ümit ederim, güzel günler geçirirler" dedi.

Albayrak: "Selçuk İnan benim sağ kolum"

Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kendileri için çok özel bir gece olduğunu belirterek, "Selçuk İnan benim sağ kolum. Hep öyle oldu. Gece, gündüz konuşarak dördüncü yıldızı taktık. Hem şampiyon olduk hem dördüncü yıldızı taktık hem de kaptanımızı bu akşam mutlu bir günde yalnız bırakmıyoruz" diye konuştu.

Yaz aylarında neler yapacağıyla ilgili bir soru üzerine Albayrak, "Galatasaray'ın kamplarına yine gideceğim. Onlarla yine beraber olacağız. Hayat devam ediyor. Ben Galatasaraylıyım. Yönetimde olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çiftin nikahını kıyan, aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Göksel Gümüşdağ da Selçuk İnan ve Cemre Kardeş'e mutluluklar dilerken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaklaşan olağan seçimli genel kuruluyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Konuyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı olarak son toplantımızda gerekli açıklamayı yaptık. Dolayısıyla bununla ilgili ekleyeceğim başka bir şey yok."

Geceye kız arkadaşıyla katılan milli futbolcu Arda Turan ise Selçuk İnan ve Cemre Kardeş'e mutluluklar diledi.

Emre Çolak : "Sabri ve Aydın ağabey, bu kulübün çocukları"

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak da Selçuk İnan ve Cemre Kardeş çiftine mutluluklar dileğinde bulunarak, "İnşallah, Allah onları bir yastıkta kocatır ve çok mutlu olurlar" şeklinde konuştu.

Evliliği düşünüp düşünmediğiyle ilgili bir soruya "Hiç aklımdan öyle bir şey geçmiyor. Yine de kısmet, böyle işler belli olmaz" cevabını veren Emre, Galatasaray'la sözleşmeleri sona eren Sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz'la ilgili şunları söyledi:

"Sabri ve Aydın ağabey, bu kulübün çocukları. Onlar için gereken en kısa zamanda yapılacaktır. Transferde de Galatasaray, camiamız ve takımımız için en iyisi neyse o olsun. Hepimiz forma rekabeti için hazırız. Bunun için sezon başında da çalışacağım. Elimden geleni yapacağım."

Yeni sezonda yaşanacak forma rekabetiyle ilgili bir soru üzerine ise Emre Çolak, "Her sene bir sürü transfer gerçekleşiyor. Bunu bana hep soruyorlar ama sezon bittiğinde ben hep 25-30 maçın üzerinde oynamış oluyorum. Allah'ın izniyle yine formayı giymek istiyorum. Tabii ki transferler de inşallah takımımız için iyi olur" ifadelerini kullandı.

Emre Çolak, Fatih Terim'in kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine de, "Dinledim, çok teşekkür ederim. Fatih hocam Galatasaray'da da bana çok şans vermişti. Bana çok güveniyor. Ben de elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Göksel Gümüşdağ Galatasaray Selçuk İnan Emre Çolak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title