Haberler

Galatasaraylı Eski Futbolcu Engin Baytar'dan Mancini ve Melo'ya Tepki

Fatih TERİM İLE MANCİNİ'Yİ KIYASLAMAYA GEREK YOK Çaykur Rizespor'un devre arasında Galatasaray'dan transfer ettiği Engin Baytar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananları değerlendirdi, Galatasaray teknik direktörü Mancini ve futbolcu Melo'ya tepki göstererek Selçuk İnan'a destek verdi.

Fatih TERİM İLE MANCİNİ'Yİ KIYASLAMAYA GEREK YOK

Çaykur Rizespor'un devre arasında Galatasaray'dan transfer ettiği Engin Baytar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananları değerlendirdi, Galatasaray teknik direktörü Mancini ve futbolcu Melo'ya tepki göstererek Selçuk İnan'a destek verdi. Baytar, Takım şampiyonluğa giderken, 'Bu benim takımım' diyor, uzaklaştığında ise 'Bu benim takımım değil' diyorsa, o zaman zaten Fatih Terim ile şu anki hocayı kıyaslamaya zaten gerek yok dedi.

Baytar, Mehmet Cengiz Tesislerinde antrenman öncesi gazetecilerin geçen hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine yönelik sorularını yanıtladı, derbiye hiç yakışmayan görüntüler yaşandığını söyledi. Baytar, Melo'nun yaptığı yanlış. Emre'nin pozisyonunda kendisi de olabilirdi. Bu açıdan verdiği tepki doğru değil. Aynısı kendine yapıldığında nasıl tepki verirdi Melo, Galatasaray'ın elinden savunma hakkını aldı. Önümüzdeki sezon derbi oynandığında aynısını Fenerbahçe yaparsa Galatasaray'ın bir şey söyleme hakkı kalmayacak. Melo bu hakkı aldı. Hiç hoş değil. Çirkin bir hareket. Hiç yapılmaması gereken hareketler yaptı dedi.

Galatasaray taraftarının Selçuk İnan'a yaptığına çok üzüldüğünü ifade eden Baytar, şunları söyledi

Selçuk dışarı çıkarken protesto etmelerine bir anlam veremedim, üzüldüm. Maçı televizyonda izlerken kendimi zor tuttum. Gözlerim doldu. Ama olayın başlangıcı var. Selçuk maçta topa vurduğu zaman bazı takım arkadaşlarının verdiği tepkiden dolayı taraftarın protestosuna uğrayıp yuhalandı. Takım arkadaşları Selçuk'u taraftarın önüne attı. Bununda olmaması gerekirdi. Takım arkadaşını satmak hoş bir şey değil. Buna da, ismi ne olursa olsun kimsenin hakkı yok. Selçuk Türkiye'nin bana göre en iyi orta saha oyuncusu. Çünkü Galatasaray'ın son iki şampiyonluğunda Selçuk neler yaptığını herkese gösterdi. Selçuk'un performansının düştüğü gözüküyor ama neden düştüğünü herkes kendine bir sorsun. Selcuk'un performansı kendisinden dolayı mı yoksa yanındaki futbolcular ile az top alış verişi yaptığı için mi düştü İyi frikik golleri atan Selçuk, 2-3 maçta bir kez topun başına geçiyor. Bunlar sorulması gereken şeylerdir.

FATİH TERİM İLE MANCİNİ'Yİ KIYASLAMAYA GEREK YOK

Bir oyuncunun sorumluluğu elinden alındığı ve yanındaki futbolcularla az top alışverişi yapıldığı zaman performansının düşebileceğine dikkat çeken Baytar, Bunları iyi analiz etmek lazım. Fatih Terim döneminde Galatasaray'da hiç sorun yoktu. Her şey dört dörtlüktü. Ama şimdi Galatasaray'ın kimyası bozuldu, iskeleti ile çok oynandı. Sorunlar daha çok arttı. Terim döneminde hiç bir sıkıntı yok. Şimdi aynı kadro ile sıkıntılar büyüdü. Şampiyonluğa oynadığınız zaman 'adayız' diyorlar. Uzaklaştığında ise çıkıp, 'Bu takımı ben kurmadım' diyor. Ben de o zaman şunu sorarım; Devre arasındaki transferleri Galatasaray'ın hocası mı yaptı yoksa kendiliğinden mi geldi bunlar İnsan takım şampiyonluğa giderken, 'Bu benim takımım' diyor, uzaklaştığında ise, 'Bu benim takımım değil' diyorsa o zaman zaten Fatih Terim ile şu anki hocayı kıyaslamaya zaten gerek yok ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Roberto Mancini Engin Baytar Galatasaray Felipe Melo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title