Haberler

Galatasaray Taraftarıyla Buluştu

GALATASARAY Teknik Direktörü Riekerink ile futbolcular Florya'da imza gününe katıldı.

GALATASARAY Teknik Direktörü Riekerink ile futbolcular Florya'da imza gününe katıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ile kaptan Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Sabri Sarıoğlu, Fernando Muslera, Bruma, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Tolga Ciğerci ve Lionel Carole Florya'daki GSStore'da düzenlenen imza gününe katıldı. 14.00'te başlayan imza günü, 15.30'da sona erdi. Futbolcular, tek tek tüm taraftarların formalarını ve lisanslı Galatasaray ürünlerini imzaladı.

LEVENT NAZİFOĞLU: "ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, imza gününün eski günlerdeki gibi gerçekleştiğini, sarı-kırmızılı taraftarların çok hevesli olduğunu söyledi.

Nazifoğlu,"Zaten bunu istiyorduk. Bilet satışlarına da bakıyorum herhalde 50 bini rahat bulacağız. Eski günlerimize döndük gibi görünüyor. Bu sadece bizim gayretimizle olmaz. Taraftarın desteğiyle olur. Artık skorlar geldikçe, yolumuza daha rahat devam edeceğiz. Burada gördüğüm kalabalık beni hafta sonu 50 bin Aslan için umutlandırdı. Türkiye'deki diğer şehirlerde de bu inanmışlığı görüyoruz. Allah'ın izniyle biz bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız" diye konuştu.

SELÇUK İNAN: "TARAFTARIMIZLA DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, "Taraftarlarla birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Çok yoğun ilgi gösteriyorlar, sağ olsunlar. Zaten bize ne kadar güç verdiklerini her zaman belirtiyoruz. Bugün yine kulüplerine ve bize destek çıktılar. Bu nedenle takım arkadaşlarım adına onlara teşekkür ediyorum. Hafta sonu Trabzon maçında da desteklerini sürdürsünler. Gerçekten taraftara çok ihtiyacımız var. Onlarla birlikte her zaman daha güçlüyüz. ve yine onlarla inşallah şampiyon oluruz" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Wesley Sneijder Sabri Sarıoğlu Selçuk İnan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title