Haberler

Galatasaray Taraftarı Tezahürat Yaptı: Türkiye Laiktir, Laik Kalacak

Güncelleme:

Galatasaray taraftarı, Eurocup finalinde oynadıkları maçta "Türkiye laiktir, laik kalacak" tezahüratında bulundu.

Galatasaray'ın Eurocup finalinde Strasbourg ile oynadıkları maçta taraftarlar, "Türkiye laiktir, laik kalacak" tezahüratında bulundu.

"TÜRKİYE LAİKTİR, LAİK KALACAK"

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Yeni anayasada laiklik olmamalı, yeni anayasa dindar olmalı" sözlerine sarı-kırmızılı taraftarlar, Abdi İpekçi Salonu'nda oynanan Strasbourg maçı öncesinde, "Türkiye laiktir, laik kalacak" tezahüratıyla tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

pillow fighter:

ula koca burunlu ismail, duyayi misun?

5
10
yanıtYanıtla
urfalı hüsü AĞA:

Layiklik sokağa çıkıp bağırmayla olmiyor Allah akıl versin

7
6
yanıtYanıtla
birgül soyal:

size helal olsun sizi doğuran anaların ellerinden öpüyorum TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK SAĞIR SULTANLAR DUYSUN GURUR DUYUYORUM BÜTÜN STADLARDA BUNU GÖSTERMELİSİNİZ ALLAHA EMANET OLUN ASLANLARIM SIRA SİZDE KARTALLARIM HADİ GÖREYİM SİZİ BU ÜLKENİN BUNA İHTİYACI VAR NE OLURSUNUZ KULÜP YÖNETİCİLERİ SİZDEN DESTEK BEKLİYORUM HADİ TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK BU ADAM İSTİFA ETSİN ONUR VARSA

7
6
yanıtYanıtla
HASAN:

NEKADAR TEPKI GOSTERSEK HAKLIYIZ AMA BU ZIHNIYETIN BIRDAHA SECILMEMESI ICIN GELECEK SECIMLERDE OYLARIMIZI CAGDISI SIYASILERE VERMEYELIM . BASKA CARE YOKTUR TURK MILLETINI ORTACAGIN KARANLIGINA SURUKLEMEK ISTEYENLERE DERSLERI ANCAK SANDIKTA VERILIR DEMOKRASILERIN GEREGIDE BUDUR

5
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH YARATIR ALLAH RIZIK VERİR ALLAH SIKINTI ANINDA YENİ KAPILAR AÇAR ALLAH HERŞEYİ YAPARDA HÜKÜM KANUN KOYAMAZMI LAİKLİK OLMASA ALLAHIN YARATTIGI DÜNYADA ALLAHIN DEDİGİ OLSA KURAN ANAYASAMIZ OLSA TECAVÜZÇÜLER ASILSA HIRZIZLARIN ELİ KESİLSE FAİZ KALDIRILSA KÖTÜMÜ OLUR LAİKLİK DİNSİZLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEYİL EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİN DEYİL ALLAHIN OLMALI DİN HER ŞEYE KARIŞMALI

9
1
yanıtYanıtla
bedri:

ismail denen ne oldu belirsiz ismini siz koyun meclisde istemiyoruz. . . !!!!!Ne mutlu Türküm Diyene. . . .

5
5
yanıtYanıtla
zortingen:

Türkiye koyundur, koyun kalacak. . .

7
3
yanıtYanıtla
estergonMobil-ANDROID:

dizsizler bir bir ortaya dökülüyor

7
3
yanıtYanıtla
en güzel yaptıkları iş:

birisi ortaya birşey atıyor birden tüm türkiye onunla uğraşırken onlar geride kimbilir neler yapıyor , bu işi daha önce arınç yapıyordu tasviye olunca yerine bunu seçmişler en güzel yaptıkları iş bu dikkati başka yere çekip aradan götürmek kimbilir ülke laiklik peşinde koşarken dün neler oldu ?????

7
1
yanıtYanıtla
pillow fighter:

laiklik avrupa icadı diye beğenmezsiniz, en kral müslüman sizsiniz ya, ama avrupa birliğinden gelen hibe paralarını almak için dörtnala koşarsınız kurumlara :)) ulan sizin her yeriniz müslüman olsa ne olur olmasa ne olur, siz önce ''günah işleme özgürlüğü'' var diye milletin gözünün içine baka baka çalmaktan çırpmaktan vazgeçin de sonra laikliğe sıra gelsin. . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title