Haberler

Galatasaray, Onur Kıvrak İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Galatasaray, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak'ın transferi için çalışmalara hız verdi.

Ga­la­ta­sa­ra­y'­da Onur Kıv­rak ses­le­ri yük­sel­me­ye baş­la­dı. Bi­lin­di­ği gi­bi mil­li fi­le bek­çi­si, Trab­zons­po­r'­da ta­kı­mın me­na­je­ri olan Sü­ley­man Hurma ile tar­tı­şın­ca kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­mış­tı. Onur da UE­FA­ Li­gi ma­çı için Ma­ke­don­ya­'da olan ta­kı­mın kam­pı­nı terk ede­rek İs­tan­bu­l'­a dön­müş­tü. An­cak de­ne­yim­li el­di­venin durumu daha netlik kazanmadı. Bu ger­gin­lik Cim­bo­m'­un iş­ta­hı­nı ka­bart­tı.

İLGİDEN BİR HAYLİ MEMNUN

Son bir kaç yıl­dır de­ne­yim­li ka­le­ci­yi kad­ro­su­na kat­mak için ham­le­ler ya­pan Sarı-Kırmızılı yönetimin ye­ni­den ha­re­ke­te geç­ti­ği öğ­re­nil­di. Cimbom 2018 yılına Trabzon ile sözleşmesi bulunan Onur ko­nu­sun­da na­bız yok­la­ma ça­lış­ma­la­rı­na hız ve­rdi. Me­na­je­rin­den trans­fer şart­la­rı­ öğ­renildi. Süleyman Hur­ma­'nın Trab­zo­nspor'­da gö­re­vi­ne de­vam et­me­si Onu­r Kıvrak'ın, takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Onur'un Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın il­gi­si­den bir hay­li mem­nun ol­du­ğu da ge­len ha­ber­ler ara­sın­da.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Onur Kıvrak Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

maçkalı:

anlaşılıyorki, onur ts yi kullanıyor. . . kavga çıkarıp gs ye A takımına gitmek istiyor. . . gerçi oda haklı. . . istanbul nire, trabzon nire. . .

24
4
yanıtYanıtla
hakan:

galatasaray bu malı ne yapsın

1
23
yanıtYanıtla
Fedakar Mobil-IOS:

Onuru gs verirlerse trabzonspor tesislerinde kamp kuraririz

21
1
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZLI ŞAMPİYON:

Fenerin Karabükspor''dan emenikeyi Transfer ettiği gibi şike amaçlı olmadıktan sonra, bedelini ödeyerek her takım her takımdan istediği oyuncuyu Transfer edebilir. Bu konuda yasal bir engel mi var??Yeter ki Sivas ve Eskişehir de olduğu gibi tarla sürme işleri olmasın. Fener tabi bu şikenin bedelini tam olmasa da cezaları şike şike çekerek ödedi!! Son sözümüz, ''fener tescilli bir şikecidir''. .

18
3
yanıtYanıtla
samsunlu hakan:

zaten belliydi. . . gs nin alt yapısı ts. . . iki parelelci-şikeci gammazcı kardeş takım algülüm ver gülüm türkiyenin rezilleri. . . nefret ediyorum bu iki takımın dayanılmaz işbirlikçiliklerinden. . . . .

7
8
yanıtYanıtla
haydar:

fırsatçı cin con lar

7
8
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

bu gs-ts aşkı. . . ferhat ile şirini geçti. hatta hatta leyla ile mecnunu da.

11
2
yanıtYanıtla
forza timsah:

bir istanbul takımının(hemde fransız orijinli, platini hayranı) piyonu ol. . utanmadan anadou hamiliğine soyun. . . ts nin anadolu liderliği 1984 de bitmiştir o gün bugündür gs ye hizmet etmektedir. . . hem madden(ne zaman puan lazımsa gs ye destek), hemde manen(gs nin ezeli tek rakibi fb ye düşmanlık yaparak). . . ts artık anadolunun sesi değil. . gs nin sesi alt dudağıdır bu tescillenmiştir. . anadolunun temsilcisi artık bursaspordur. . . anadoluda ts ye olan sempati artık nefrete dönüşmüştür.

5
7
yanıtYanıtla
realite:

parelelin en büyük en usta özelliği takıyyeyle algı operasyonuyla kendi yaptıkları pislikleri başkaları yapmış gibi göstermesidir. (faili meçhuller vb. ), işte bu parelelin sporda ki taşeronları iki kulüp(ts-gs) te kendi yaptıkları(yıllarca) şikeleri temizlemek için kumpas operayonuyla, güya fb ve bjk yi şikeci yapacaklar kendileri aklanacaktı. . ama evdeki hesap çarşıya uymadı HAİNLER deşifre oluverdi. . şimdi bir çoğu hakim ve savcı bile değil terör suçuyla yargılanacak olan sıradan birileri. .

6
4
yanıtYanıtla
FB42:

Hah şimdi oldu tencere kapak misali yakışırsınız birbirinize

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title