Haberler

Galatasaray, Juventus Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ikinci maçında deplasmanda oynayacağı Juventus maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ikinci maçında deplasmanda oynayacağı Juventus maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün akşam kendi evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş yönetiminde basına kapalı olarak antrenman yaptı. Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşunun ardından 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmana devam etti. Kaleciler ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel eşliğinde özel çalışma yaptı.

Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop ve ameliyat sonrası rehabilitasyonuna devam eden Eray İşcan ise salonda ve sahada çalıştılar. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba ve Yekta Kurtuluş takımdan ayrı çalışırken, MR'ı çekilen Wesley Sneijder ise sabah antrenmanında yer almadı.

Bu arada Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları Florya'da Galatasaray antrenmanını takip etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Juventus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title