Haberler

    Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim Olacak?

    Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör krizi devam ediyor.

    SPORCOPE DETAY - Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör krizi devam ediyor.

    Sarı kırmızılı takımda Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasının ardından herhangi bir hoca ile anlaşılmazken geçici hoca Orhan Atik'in prosedür gereği 3. bir maça çıkması söz konusu değil. Hal böyle olunca Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisine hangi hoca ile çıkacağı tartışmaları devam ederken her geçen gün farklı bir isim bu görev için ön plana atılıyor ancak görüşmeler her seferinde masada tıkanıyor...

    Bugüne kadar gündeme gelen isimlerden Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Okan Buruk ve en son 5 sezon önce Galatasaray'da 8 hafta görev yapan Bülent Ünder dahi hocalık teklifini kabul etmedi. Teknik direktör boşluğunu nasıl dolduracağı tartışılan Galatasaray'da kaleci antrenörü olarak göreve devam eden Claudio Taffarel'in bile ikna edilemediği, bunun nedeninin de Brezilyalının biriken alacaklarını alamamışken teknik direktörlük koltuğuna oturmayı kabul etmemesi olarak gösterilmişti.

    SORUN PARA MI, YÖNETİM Mİ?

    Galatasaray'da teknik direktörlük arayışlarının bir türlü sonuçlanmaması ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bu konudaki belirsizlik bir çok farklı görüşün ortaya çıkmasına neden oluyor.

    En çok dikkat çeken iddialar arasında ise Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hasan Şaş gibi isimlerin Hamza Hamzaoğlu gibi 3 kupa kaldıran bir hocanın takımdan ayrılış şekli nedeniyle tepkli olması gösteriliyor. Bir başka iddia arasında ise Galatasaray camiasının içinden getirilecek bir isme ödenecek ücretin çok cüzi seviyelerde olacağı yönünde.

    Konuşulanlar arasında yer alan bir başka iddia ise sarı kırmızılı camianın teknik direktör kanadındaki isimlerin Galatasaray'ın şuanki yönetiminden memnun olmaması ve bu şekilde bir sorumluluğun altına girmek istememeleri olarak gösteriliyor.

    Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna getirilecek ismin kesinlikle yerli bir isim olması beklenirken yabancı hoca konusunun ise altyapıya getirilen Riekerink dışındaki bir ismin hem maddi hem de takımı kısa süre içerisinde yukarı taşıyacak bir isim bulunmadığından dolayı gündeme gelmediği biliniyor...

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Bülent Korkmaz Galatasaray Fenerbahçe Hasan Şaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title