Haberler

Galatasaray'ın Hisseleri, Serdar Aziz Transferiyle Dibe Vurdu

Güncelleme:

Galatasaray hisse senetleri, Serdar Aziz'in transferiyle birlikte yüzde %20 kadar değer kaybetti, 23.30'dan 19.90'a kadar düştü.

Güne flaş transferle start veren Galatasaray'ın, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören kağıtlarının şok bir düşüşle dip yapması kafaları karıştırdı.

GERİLEDİ

23.18 TL'den açılış yapan Galatasaray hisse senetleri 23.30'u gördükten sonra şok bir düşüşle 19.90 TL'y Sarı­kırmızılıların Serdar Aziz'i yüksek bir maliyetle renklerine bağladığı günde hisse senetlerinin yüzde 20'lere kadar gerilemesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

KARAKARTAL:

GS nin zaten onanmış bir cezası var. Futbolcu satmadan yerine futbolcu almak gelir olmadan giderleri yükseltmek galatasayın cok zararına. UEF dan uyarı gelecek göreceksiniz. Ozaman satacak futbolcuda bulamicak. Serdara gelince. Bence iyi bir stoper. Ama şu varki Türkiyenin en iyisi ERSAN ve Gönül. Serdar UEF oynayamicak. sadece ligte vakit gcirecek cok yazık etti kendine.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÖNCE BİR HOCA BULUN SONRA TRANSFER YAPIN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title