Haberler

Galatasaray'ın Aradığı Taraftar, PKK Sempatizanı Çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Antalyaspor maçının ardından aradığı taraftar uyuşturucu satıcısı ve PKK sempatizanı çıktı, kulüp taraftarı aramaktan vazgeçti.

Galatasaray Kulübü, Antalyaspor'u yendiği lig maçının ardından sosyal medyada yayılan bir fotoğraftaki taraftarını arayışa geçti.

Antalyaspor maçına giderken çekilen fotoğrafı sosyal medyada yayılan engelli taraftarı bulup destek olmak isteyen Galatasaray Kulübü, resmi Twitter hesabı aracılığıyla bu taraftarına ulaşmak için yardım istedi. Ancak fotoğraftaki taraftarla ilgili çarpıcı gerçekler bundan sonra ortaya çıktı.

ARTIK ARANMIYOR

Kulübün sosyal medyada başlattığı kampanya sonrası, fotoğraftaki kişiyi tanıyan bazı taraftarlar sarı kırmızılı yetkililere ulaştı. Yetkililerle iletişime geçen taraftarlar, aranan kişinin aslında 'bir uyuşturucu satıcısı' ve 'terör örgütü sempatizanı' olduğunu belirtti. Galatasaraylı yetkililer, gelen bu bilgilerden sonra iyi niyetli girişimin hatalı olduğunu fark edip fotoğraftaki şahsı aramayı durdurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Galatasaray Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title