Haberler

Galatasaray'da 4 Futbolcunun Garanti Ücreti 20 Milyon TL'yi Buluyor

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan forma şansı bulamayan oyuncuların alacağı garanti ücretler 20 milyon TL'yi buluyor.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada 5 puan kaybederek zirve yarışında önemli bir yara alan Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan az forma şansı bulan oyuncuların yıllık maliyetleri dikkat çekiyor. Deneyimli teknik adamın gözüne giremeyen ve kulübeye mahkum olan isimlerin garanti ücretleri 20 milyon TL'yi buluyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTILAR

Sezon başında İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda transfer edilen oyunculardan Pandev bu sezon yalnızca 2 maçta görev alırken, Makedon asıllı İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili ise teknik patron Hamza Hamzaoğlu'ndan yalnızca 2 maçta 26 dakika şans buldu. Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Tarık Çamdal, Hamzaoğlu göreve geldikten sonra çıkılan 13 maçın yalnızca 3'ünde görev aldı. Gösterdiği performansla taraftarlara hayal kırıklığı yaşatan kaleci Sinan Bolat ise ligde geride kalan 24 haftada Muslera'dan formayı alamadı.

Galatasaray'ın bu sezon 20 milyon TL garanti ücret ödeyeceği oyuncular şöyle:

Blerim Dzemaili:

2 milyon 400 bin Euro

(6 milyon 650 bin TL)

Pandev:

2 milyon 400 bin Euro

(6 milyon 650 bin TL)

Tarık Çamdal

1 milyon 177 bin Euro

(3 milyon 260 bin TL)

Sinan Bolat

1 milyon 300 bin Euro

(3 milyon 600 bin TL)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

q7:

beter olsun şikeciler

2
3
yanıtYanıtla
emreMobil-ANDROID:

şikeciler palara suyunu çekti hahaha

1
2
yanıtYanıtla
g.s.Mobil-ANDROID:

allaha şükürler olsun chp lı bir icratla çiktı yosa benmı yanlış okudum. bütün oylarım senin.

1
1
yanıtYanıtla
makine:

Kulüplerimizin İngiltere de olduğu gibi milyarder iş adamlarına satılması lazım. En azından sabit bir başkan olur ve karı zararı da onun olur. Bu sayede beş para etmez futbolculara o kadar milyonları heba etmez. Kulübü kazandırır ve kendisi de kazanır. . .

0
0
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Hadi Sinan''la Tarık neyse de İtalya gibi yerlere düşen bi ligde sapır sapır dökülen Pandev''le Dzemaili''ye bu kadar para verip getirmek de nedir arkadaş, yemin ediyorum akıllara zarar. . . Bu adamların getirilmesine sebep olanlardan bu futbolculara şu ana kadar verilen tüm parayı tahsil edeceksin, sonra da hepsini bi temiz ıslak odunla döveceksin. Vallahi hakediyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Uzayli sevketorMobil-ANDROID:

bu bileram ve pantev kenefini kim getirdi Gsye..italyada ekmek bulsmamislar..Gs ye iyi kakalamislar..adamlar hep yedek..paralar tikir tikir geliyor..pandev neden ligde oynamiyor..onu hic anlayamadim..haram zikkim olsun aldiklari paralara..bunlari Gs getirtenede lanet olsun..rot op..alles..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title