Haberler

Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor 8. Maça Çıkıyor

Galatasaray ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek.

Kayseri Erciyesspor'un ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye başladığı 2005-2006 sezonundan itibaren yapılan 7 maçtan 6'sını Galatasaray, birini Kayseri temsilcisi kazandı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 15 golüne, Kayseri Erciyesspor 8 golle yanıt verdi.

2005-2006 sezonunda Galatasaray, Kayseri'de yapılan maçı 2-1, İstanbul'dakini 4-2'lik skorlarla kazandı. 2006-2007 sezonunda Kayseri'de 2-1 galip gelen Galatasaray, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı 1-0 yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan müsabakada "Cim Bom", rakibine 3-1 üstünlük kurdu. Sezonun son haftasında Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği müsabakada ev sahibi ekip 2-1 galip geldi. Bu sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçı ise Galatasaray 2-1 kazandı.

Öte yandan iki ekip Türkiye Kupası'nda da 3 kez karşılaştı. 2006-2007 sezonunda grup aşamasındaki maçı Kayseri Erciyesspor evinde 4-1 kazandı. İki takım aynı sezon kupada çeyrek finalde de eşleşti. Kayseri'deki ilk maç 0-0 sona erdi. İstanbul'daki rövanşta normal süre aynı skorla bitince uzatmaya geçildi. Uzatma bölümünde taraflar birer gol attı ve 1-1'lik sonuç, deplasmandaki gol avantajıyla Kayseri ekibine turu getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Galatasaray İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title