Haberler

    Galatasaray, Gaziantepspor'u İki Maçta da Son Dakikalarda Yendi

    Galatasaray ve Gaziantepspor'un bu sezonki iki maçını da Galatasaray, hemen hemen aynı dakikalarda ve aynı noktalardan kaydedilen gollerle 1-0 kazandı.

    Galatasaray bu sezon Gaziantepspor'u iki maçta da son dakikalada bulduğu tek golle yendi.

    Süper Lig'de bu sezon 2. maçlarına yapan Galatasaray ve Gaziantepspor'un maçlarında skor anlamında önemli bir benzerlik yaşandı. Ligin ilk yarısında Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan maçta Galatasaray maça Claudio Taffarel'in yönetiminde çıkmıştı. Prandeli'nin görevden ayrılmasının ardından ilk 90 dakikasına çıkan Galatasaray takımı, kötü başladığı maçta son dakikalarda baskısını arttırmış ve 89'da Burak Yılmaz'ın kafa golüyle 1-0 öne geçmiş ve bu üstünlüğünü maç sonuna kadar taşımış ve Hamza Hamzaoğlu'na güzel bir 'hoşgeldin' demişti.

    Bu akşam Türk Telekom Arena'da oynanan ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükselme şansı yakalayan Galatasaray, özellikle 2. yarıda çok fazla pozisyona girdiği maçta 85'te Hakan Balta'nın kafa golüyle ve hemen hemen Burak Yılmaz'ın Kamil Ocak'ta golü attığı noktadan kaydettiği golle Gaizantepspor'u 1-0 yendi ve son 6 maça girilen Süper Lig'de yeniden Fenerbahçe'ye karşı üstünlük elde etti.

    Süper Lig'de 28. hafta Beşiktaş'la Karabükspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından tamamlanacak ve haftanın lideri bu maçtan sonra belli olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cláudio Taffarel Gaziantepspor Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler Son Dakika

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title