Haberler

Galatasaray-Fenerbahçe Maçının 36. Dakikasında Muslera ile Ba Kapıştı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Muslera, Abdoulaye Ba'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Uruguaylı kaleci, Ba'nın üzerine yürüdü, Hasan Ali ve Alper Muslera'ya karşılık verince ortalık karıştı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali sakin tempoda başlarken, maçın ilerleyen dakikalarında tansiyon oldukça arttı.

İLK KAPIŞMA MUSLERA İLE BA ARASINDA!

Karşılaşmanın 36. dakikasında Fenerbahçe'nin kullandığı korner sırasında Fernando Muslera topu tutarken Abdoulaye Ba ile çarpıştı. Ba, Muslera'nın topu yakalamasının ardından yarı sahasına koşarken, Urguaylı kaleci, rakibinin kendisine kasıtlı vurduğunu düşündü. Muslera, Ba'nın üzerine sert bir şekilde giderken, sarı­ lacivertli oyuncu rakibine cevap vermedi.

HASAN ALİ İLE ALPER DE GELDİ!

Muslera ile Ba arasında gerilim çıkmaması için iki isim birbirinden uzaklaştırılırken, Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk, Muslera'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimin ardından hakem Mete Kalkavan, Muslera ve Alper'e sarı kart gösterdi.

PODOLSKI İLE VAN PERSIE ARASINDA DA GERİLİM!

Maçın 44. dakikasında bu kez Lukas Podolski ile Robin van Persie arasında bir gerilim yaşandı. İki futbolcu kısa süreli gerilimin ardından birbirlerine bir şeyler söyleyerek saha içerisinde pozisyon almak için kendi görev alanlarına gittiler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

vatan sever kürt:

çamurr ezik cinconnlarrrr her tafanız eziklikkk çirkeflikkk. . . .

0
4
yanıtYanıtla
ismail:

fenerbahçe 2016 da. . ne lig kupası . . ne ziraat türkiye kupası. . ne de basketbolda şampiyonlar ligi kupası. . . hiç birini alamadı. . hatta 2. olan takım oldu. . aziz başkan bu konuda ne yorum yapacak şimdi :)) aziz yıldırım başkan. . . fener bahçe ikinci :)

2
0
yanıtYanıtla
REİS:

KALLEŞ pereira kendini kovdurmak için elinden geleni yaptı haklı 3 senede alacağını 1 senede alacak. . . defol aziz DEFOL DEFOL DEFOL. . . Tek suçlı bu ucubde hocaya tahammül ederek sıradan gs ye bile yenilmemize neden olan 3 kupa alabilecekken amatörce hatalar yüzünden SIFIR çeken. . zavallı BAŞKAN aziz defol defooool. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title