Haberler

Galatasaray Divan Kurulu'nda Sadece 180 Bileklik Satıldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Divan Kurulu toplantısına 300 kadar üye katıldı. "Tek bilek tek yürek" sloganıyla çıkarılan bilekliklerin satışı için açılan standda sadece 180 bileklik satıldı.

Dursun Özbek'in UEFA tehlikesi ile ilgili bilgi verdiği Divan Kurulu Toplantısı'na 300'ün üzerinde üye katıldı.'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyasına katkı için Divan'a 300 bileklik getirilirken Divan sonrasında sadece 180'inin satıldığı tespit edildi.

SOSYAL MEDYA'DAN TEPKİ YAĞDI

Birçok üye bilekliklere rağbet göstermezken, Galatasaray taraftarı söz konusu duruma sosyal medya aracılığı ile isyan etti.




Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (16)

hmt yyrt:

Türkiye de Şİke yapan tek takvimdir gassaray beter olun insallah

10
10
yanıtYanıtla
ABC:

ÇAP meselesi. çapsızlığın son noktası. Beter ol cincon.

5
12
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

bileklik satarak kulüp mü yönetilir ula bu nerenin aklı

11
1
yanıtYanıtla
SABRİ SARIOĞLU:

BENİ NEDEN ÇAĞIRMADILAR :)

6
4
yanıtYanıtla
FB42:

Yeter lan işte 10 liradan 1800 lira eder çaycının birinin maaşı çıkar daha ne istiyorsunuz

7
3
yanıtYanıtla
#AAF:

Ulan velet yandex diye yalvaran bizmiyiz

yanıt0
yanıt0
Hatirlayin:

Gecen yil gs kurulunda oy birligi ile unal aysal in affedildigini hatirlayin koyun gibisiniz harbiden

10
0
yanıtYanıtla
Okeye dönen cimcom:

Beter olun bugün bileklik satan yarın ne satar kimbilir..

5
2
yanıtYanıtla
gercekcı:

yaw ezıkbahcelıler gıdınde kendı takımınızla ılgılenın. . . allah razı olsun kendı takımınızdan cok bızı takıp edıyorsunuz. . . bir ülkenın en buyuk takımı olmak kolay degıl. . cunku dıger kucuk takımlarda senı takıp edıyor ve hepsıyle ugrasmak zorunda kalıyorsun. . . sızde haklısınız. . galatasaraya zarar gelırse turk futbolu yerın dıbıne girer. dunyada futbol olarak saygımız hıc kalmaz.

3
4
yanıtYanıtla
gs:

way way way bileklige kadar duserse bu takim way way way

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title