Haberler

Galatasaray, Devre Arasında Ses Getirecek 2 Transfer Yapacak

Güncelleme:

Yaz transfer döneminde taraftarın beklentisini karşılayamayan Galatasaray Yönetimi, devre arasında iki kaliteli transfer yapmayı planlıyor.

UEFA'nın uyguladığı mali kriterler nedeniyle yaz döneminde transferde kontrollü giden Galatasaray devre arasında muslukları açacak. Cim-Bom, Burak Yılmaz'ın arka adalesinden yeniden sakatlanması ve ligin ikinci yarısındaki yoğun maratonu dikkate alarak ilk planda çok ses getirecek bir golcü transfer edecek.

HEDEF TARAFTARIN BEKLENTİSİNİ KARŞILAMAK

Skorer'in haberine göre; Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Futbol Direktörü Cenk Ergün ile Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek'in geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği transfer zirvesinden radikal kararlar alındı. Buna göre ilk planda sarı-kırmızılılar yazın gerçekleştirmediği forvet transferine öncelik verecek. Burak Yılmaz'ın sakatlığının ciddi bir risk oluşturması ve uzun maratonda tecrübeli futbolcunun bu durumunun endişe yaratması golcü transferinin en önemli gerekçesi olarak ortaya konuldu. Bu nedenle çok kaliteli bir forvetin kadroya dahil edilmesi ilk hedef olarak belirlendi. Yeni alınacak golcünün, sarı-kırmızılı taraftarların da beklentisini karşılayacak çapta olmasının planlandığı dile getirildi.

ÖN LİBERO DA GELİYOR

Galatasaray'ın ikinci transferi ise ön liberoya olacak. Sarı-kırmızılılar, Melo'nun son dakikada Inter'e gidip planları bozması nedeniyle bu bölgeye transfer yapmak için de şimdiden kolları sıvadı. Galatasaray'ın renklerine bağlayacağı ön liberonun da tıpkı golcü gibi çok kaliteli bir isim olacağı aktarıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpte Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün başlattığı transfer taarruzuna mali olarak Mehmet Özbek'in destek vereceği ve ikilinin yurt dışında araştırmalara başladıkları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Özbek Burak Yılmaz Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (29)

MemoMobil-IOS:

Ses gitirmeyen transfer lazim. Bugüne dek ses getirenden hayir cikmadi.

12
0
yanıtYanıtla
Halil p:

Bu yonetim transfer yapmak için burak ve selcuktan izin aldimi acaba

11
1
yanıtYanıtla
yine yeni yenidenMobil-ANDROID:

bu sene yine sampiyon galatasaray

5
4
yanıtYanıtla
ercan benliMobil-ANDROID:

en büyük transfer dursun özbekin istifası olur

8
0
yanıtYanıtla
Halil p:

Taraftarın gazını almak icin ortaya atılmış bir yalandır. Devre arasi gelincede diyecekler ara transferde alinan oyuncular faydası olmaz.

7
0
yanıtYanıtla
Biri:

Ati alan üsküdari gectikten sonra, alsa ne olur almasa ne olur.

4
1
yanıtYanıtla
Birakin bu işleri:

Cak cek cak cek

5
0
yanıtYanıtla
Sait Mobil-IOS:

Yav hehe Yine Milleti kandirmak icin

5
0
yanıtYanıtla
baskan ve kardesiMobil-ANDROID:

siz gidinde biz birsey istemyoruz

4
1
yanıtYanıtla
Veli:

Aklı başına anca gelmiştir yönetimin. Beceriksiz yönetim

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title