Haberler

Galatasaray, Deneme Kurasında Ölüm Grubuna Düştü

Güncelleme:

Galatasaray, bugün çekilecek Şampiyonlar Ligi kuralarının denemesinde adeta ölüm grubuna düştü. Temsilcimiz; Barcelona, Manchester City ve Roma ile eşleşti.

Monaco'da çekilecek Şampiyonlar Ligi grup kuraları öncesinde UEFA tarafından deneme kuraları çekildi ve sistem test edildi.

BARÇA, CITY VE ROMA İLE EŞLEŞTİ

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan ve kura çekiminde 3. torbada yer alan Galatasaray, deneme kurasında Barcelona, Manchester City ve Roma ile eşleşerek adeta ölüm grubuna düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Barcelona Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Dobroskinerovicandirioski:

bencede yazik olur barcelona, city ve roma`ya

55
23
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Isin gercegine bakilirsa : Pochu yedi GS. . . . Bari Rezil olmadan ADAM gibi geri dönsünler. . . . Bir gercek : TÜRK Futbolu Avrupaya hazir deyil. . . Ayri fikirde olan malesef kendini kandiriyor. . . Saygilar

22
27
yanıtYanıtla
bastetmehmetzekeriya1@hotmail.com:

deneme kurası diyorsun mechul kardeş ama bu takımlarla illaki karşılaşacak :)))

yanıt0
yanıt0
zeynepzeynaa19@hotmail.com:

rezilliği sizden daha ii bilen olamaz hacı sen yorma kendini biz daha öncede yürüdük bu yollardan siz hiç gelmediğiniz için size yabancı tabi sende haklısın :)))

yanıt0
yanıt0
segahm@m.m:

Deneme Kurası değil gerçek kura olsa ne olur. Ulan nedir bu cimbom û çekememe hastalığınız. Gidin bari anten takın çanağınıza da, düşün yakamızdan...

yanıt0
yanıt0
Tc:

Aziz Yıldırım faşist Ünal aysal komünist

18
4
yanıtYanıtla
aaa:

deneme kurası ne be

11
3
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

Başta herkesin düşündüğü gibi REAL MADRİD JUVENTUS çıkıcıkak sandıl ama GALATASARAY JUVEYİ eledi bu sene neden ARSENAL DORTMUND olmasın.

6
4
yanıtYanıtla
Galcim buse:

Cim bomum bu gruptanda elenmeden inşaaallah çıkacaktır.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title