Haberler

Galatasaray, David Villa'yı Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray, New York City'nin 34 yaşındaki İspanyol yıldızı David Villa'yı kadrosuna katmak istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde, MLS ekiplerinden New York City forması giyen İspanyol yıldız David Villa yer alıyor.

UMUT VE BURAK'IN PERFORMANSI ETKİLİ OLDU

Bu sezon Burak Yılmaz'ın performansından hiç memnun olmayan ve Umut Bulut'un alternatif olarak yetersiz kalmasından dert yanan Sarı-Kırmızılılar, devre arasında kadrosuna bir golcü takviye etmeye kararlı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, David Villa önerildi. İspanya'dan ayrıldıktan sonda ABD'ye geçen ve MLS'te New York City forması giyen 34 yaşındaki İspanyol yıldızın Florya'ya gelebileceğini bildiren menajerlere karşı, kulüp temkinli davranıyor.

KARAR, MUSTAFA DENİZLİ'NİN

Hem oyuncunun ilerlemiş yaşı hem de sakatlık riski gibi konuları göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, başta maliyet olmak üzere tüm detayları analiz ettikten sonra kararı Mustafa Denizli'ye bırakacak.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz David Villa Galatasaray New York Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

cimbom:

yaaa gelse nolur?????? gelmis 34 yasina !!! gidin gelecek vaad eden oyuncu alin yetistirin star yapin artik bu ne futbolcu mezarligi yaptiniz türkiyeyi!!!

5
0
yanıtYanıtla
Quattro:

Sallama haberin de bi şanı vardır kardeşim. . Böylesi uyduruk bir haber daha görmedim. . . Adam oraya emekli olmaya gitti. . Bir daha transfer yapmaz, yapsa da Katar veya Hindistana gider. . Biraz destekli atışlar yapalım lütfen. .

3
0
yanıtYanıtla
ER:

NE BOMBA 34 YAŞINDA İŞİ BİTMİŞ ADAMA O KADAR PARA VERENE KADAR TÜRKİYE''DE TOPÇU MU KALMADI YAZIK SİZLERE ACIYORUM.

1
1
yanıtYanıtla
cıvcıv:

türkiye de topçu mu var. kim oguzhan mı burak mı umut mu.

yanıt0
yanıt0
Osmanli Evladi:

kadro geclesin diyorsuz bunlar yaslandiriyor. Bosuna para harciyorlar yine

1
0
yanıtYanıtla
gs li Mobil-ANDROID:

napacak mis 34 yasinda ki oyuncuyu tursu mu koyacak yazik ya vallahi yazik

1
0
yanıtYanıtla
05:

bu oyuncu Valenciada çok iyi oynuyordu barcelonada oynayamadı ortasaha ofansta daha iyi oynuyor barcelonada santrafor oynadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title