Haberler

Galatasaray'dan Ibrahimovic'e Yıllık 11 Milyon Euro

Güncelleme:

İtalyan basını, Galatasaray'ın PSG'li Zlatan Ibrahimovic için yıllık 11 milyon Euro teklif ettiğini, İsveçli futbolcunun ise bu teklifi kabul etmediğini yazdı.

Galatasaray'da transfer döneminin başında Zlatan Ibrahimovic için yanan ateş sönmüyor! Son olarak İtalyan basını, Galatasaray'ın yaptığı iddia edilen teklif ile ilgili detayları ve İsveçli oyuncunun cevabını paylaştı.

IBRAHIMOVIC KABUL ETMEDİ

Corriere della Sera'nın haberine göre; sarı-kırmızılılar Paris Saint-Germain ile kontratının son senesine giren golcü oyuncuya senelik 11 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Ancak İsveçli futbolcunun Galatasaray'dan gelen teklifi, Süper Lig'e gelmek istememesi nedeniyle kabul etmediği bildirildi.

MILAN BONSERVİSSİZ İSTİYOR

Milan'ın ise, Zlatan için yaptığı görüşmelerde, oyuncunun sadece bonservis bedeli olmadan gelmesi durumunda kadrolarına katabileceğini vurguladığı kaydedildi.

Zlatan Ibrahimovic, son yaptığı açıklamalarda bir sonraki takımının 'büyük bir sürpriz' olacağını söyleyerek heyecan yaratmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (65)

REDSONİC:

Cinconun o kadar parası vardı da biz mi ictiik :)) HAYALİ HABERDİR HEMEN SEVİNMEYİN .

34
3
yanıtYanıtla
fbbMobil-ANDROID:

ulan cincon kim sene 11m euro kim guldurmeyin adami

26
6
yanıtYanıtla
Ankaragüçlü lazMobil-IOS:

Ancak İbrahimoviç yerine ibrahim tatlısesi transfer ederler

21
10
yanıtYanıtla
FB42:

Nasıl bir yalan bu yaa adamların çay içecek parası yok

21
7
yanıtYanıtla
)Mobil-ANDROID:

ibra cinconun pembiş formasını giyermi hic adamda karizma var bozarmi o karizmayi cincona gelip yapmayin allah aşkına hayaller paris valla gülüyorum...

4
19
yanıtYanıtla
dört yıldızMobil-ANDROID:

yorum yapmadan önce rütbenizi

13
9
yanıtYanıtla
bağırın lan en büyük fener:

Gelen geçen 4 atar fener 6 Çakar ????

9
13
yanıtYanıtla
dede...Mobil-ANDROID:

askeredemi gitmediniz once rutbenizi bilin izin Almadan konusmayin .... bu Arada t.c lignin tek yahudi fenevbahcedir

10
9
yanıtYanıtla
berkMobil-ANDROID:

gs ye yahudi takimi diyen ermeni takimi fb li..

13
6
yanıtYanıtla
gsli kızMobil-ANDROID:

lan adam olun pis FB liler yaptiklarimiz yetmedi mi ne zaman üstünluqumuzu kabul edeceksnz .. hem sizin bizim haberimizde ne işiniz war .. alsak sizin caninizi daha fazla yakacaz diye herhalde panik yaptiniz.. korkmayin biz her turlu yeneriz kim qelirse qelsin kim qiderse qitsn ultraslan .. gsli.. sonuna kadar..

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title