Haberler

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a: Senin Kim Olduğunu Herkes Biliyor

Güncelleme:

Galatasaray, Aziz Yıldırım'ın "TBF'den adam ayarlamışlar" sözlerine cevap olarak "Senin kim olduğunu herkes biliyor." şeklinde cevap verdi.

Galatasaray, Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor maçı sonrasında basketbol maçı ile ilgili yaptığı suçlamalara resmi sitesi üzerinden sert bir cevap verdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Alex'in söylediği iddia edilen "Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu" ifadelerini öne çıkarıp; Yıldırım'ın "Ben bu durumda olsam sahtekârlık yapardım" düşüncesiyle konuştuğunu ifade etti.

"TBF'DEKİ ADAMLARI AYARLAMIŞLAR"

Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın hükmen mağlubiyetiyle sonuçlanan Kizer krizi ile ilgili, "TBF'nin alt tarafındaki insanlarına müracaat etmişler, onlar da lisansı vermiş. Harun Bey çok efendi davranıyor söyleyemiyor, aşağıdaki insanları ayarlamışlar, ne karşılığında ayarlamışlar onu da siz bulun. Lisansını bir kez daha değiştirmişler" sözlerini kullanmıştı.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI...

"Bu akşam Türkiye gündemine düşen bir demeç, güzel bir atasözümüzü hatırlamamıza vesile oldu.

"Kişi kendinden bilir işi" derler bu topraklarda…

Şayet biri çıkıp birilerini sahtekârlıkla suçluyorsa "Ben bu durumda olsam sahtekârlık yapardım" diyordur aslında...

Fenerbahçe'nin kişiliği ve icraatları kamuoyu tarafından gayet iyi bilinen başkanının söylediklerini de bu kapsamda değerlendiriyoruz.

Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex de Souza, "Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu" demişti.

"SENİN KİM OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR"

Alex'in bu beyanatının karşılığını veremeyen ve asla veremeyecek olan, bir de çıkıp hiç utanmadan Galatasaray'ı sahtekârlıkla itham eden birine "Sen kimsin" desek hafif kalır. "Senin kim olduğunu herkes biliyor" demek ise gayet yeterli olur"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (24)

realite:

alex o sözü yalanladı. . . . . yalan üzerine konuşlanmış, c. nalgacı şikeci yalansaraylılar. . .

6
20
yanıtYanıtla
TÜRKİYE23:

Değmez Aziz gibi birine cevap vermek. . Şikeden ceza almış hapis yatmış birine daha ne itibar edilir ki?

23
1
yanıtYanıtla
gasarayliMobil-ANDROID:

aziz haddini bil

13
4
yanıtYanıtla
Misafir:

Dürüstlüğünüzü cemal nalga olayında görmüştük. O nallar sonrada sizin ayağınıza çakılmıştı. Şikenin ağa babası cin con gerçekler bir gün su yüzüne çıkar. Ergun gürsoy can veremeyecek. Çok çekecek çok.

2
10
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

akşam yine aziz yıldırım hakemleri gazatecileri haşlıyor gedaradyonmu fenarasyonmu görelim gaziantepin net penaltısı verilmiyor bunu konuşaral gündem doşı bırakıyor erman hoca azizin ne olduğunu az cok her ğroğramda anlatıyor zaten.

8
3
yanıtYanıtla
MURAT:

AYAĞINI KISALTIP UZATIRKEN KİMLERİ AYARLAMIŞTINKİ ŞİMDİ KONUŞUYORSUN

6
3
yanıtYanıtla
Fanatik cimbomluMobil-ANDROID:

Helal olsun başkan sonuna, dibine, ölene kadar GALATASARAY . rezil fenevbahce şikeciler sizi ....

7
2
yanıtYanıtla
yorumsuz:

azizenin şikeci olduğunu f7sporlular da biliyor da işlerine gelmiyor.

8
1
yanıtYanıtla
fb den başkası teferruattır:

alex sizi yalanladı ey gasaray yönetimi şapa oturdunuzmu ne olecek şimdi. . . özür dileyecekmisiniz. . . hiç bir iftiranız 0-8 zalad şikesini örtbas edemez. . . sizzde biliyorsunuz fb nin şike yapmadığını aklandığını. . . ama kolaya kaçarak iftira atarak aklanma derdindesiniz. . yalancı nalgacı lar sizi.

3
6
yanıtYanıtla
tokat-erbaa:

Türk futboluna şikeyi icat eden GS oldu, bunu kendileri de çok iyi biliyorlar ama hala konuşuyorlar. Bu ülkede adalet olsaydı onlarda mahkeme olurdu. Yaptıkları şikeyi tüm yorumcular tv lerde resmen söylüyorlar. Acaba zaman aşımına mu uğradı. Çok olaylar geçmişte de olsa mahkemeleşiyor.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title