Haberler

    Galatasaray'da Transfer İçin Karar Verildi!

    Uğur Demirok ve Serdar Aziz transferlerini sonuçlandıramayan Galatasaray, transferi şimdilik askıya aldı.

    Galatasaray'da istenilen stoper transferi bir türlü gerçekleşmedi ve transfer şimdilik askıya alındı.

    Dün Serdar Aziz transferi için Bursaspor ve oyuncunun menajeri ile anlaşamayan Galatasaray, stoper transferinde bekleme kararı aldı. İlk olarak Uğur Demirok'u transfer gündemine alan ancak oyuncunun Trabzonspor'a söz vermesi yüzünden transferin gerçekleşmemesi sarı kırmızılıların rotasının Bursasporlu Serdar Aziz'e dönmesine sebep olmuştu. Serdar için de gerekli girişimleri yapan ancak bonservis konusunda yeşil beyazlı kulüple anlaşamayan Galatasaray transferde aradığını bulamadı.

    Abdürrahim Albayrak: Yeni transfere vereceğimiz parayı oyuncularımıza veririz


    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Alanya kampında transferle ilgili 'yeni bir isim için harcayacağımız parayı takımımızdaki futbolcularımıza veririz' ifadesini kullanmış ve transfer olmayabilir mesajı vermişti. Ancak kampta Semih Kaya ve Koray Günter'in sakatlanması sarı kırmızılı yönetimi stoper transferi yapmaya itmişti. Ancak yönetimin defansa yapılacak takviye için yaptığı girişimler sonuç vermeyince Galatasaraylı idareciler transferde bekleme kararı aldı.

    Mustafa Yumlu için tepki


    Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilenTrabzonsporlu Mustafa Yumlu için sarı kırmızılıların herhangi bir girişimi olmadığı aktarılırken sarı kırmızılı taraftarlardan bu transfer söylentisi için tepki geldi. Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı bir futbolcunun sarı kırmızılılara transfer olmasını istemeyen taraftarlar sosyal medyadan tepkilerini ve görüşlerini paylaştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Uğur Demirok Trabzonspor Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title