Haberler

    Galatasaray'da Şok Transfer Gelişmesi

    Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'a FIFA'dan transfer yasağı gelebileceği öğrenildi.

    Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Dursun Özbek ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Senegal doğumlu forvet oyuncusu Pape Habib Gueye'yi takımla birlikte antrenmanlara çıkarmıştı. Tudor'un ısrarla takımda görmek istediği 17 yaşındaki Gueye Afrika futbolunun yetiştirdiği en önemli yetenekler arasında gösteriliyor.

    Galatasaray yönetimi U20 Dünya Kupası'nda Senegal Milli Takımı formasıyla görev yapacağı öğrenilen genç yıldızın bonservisini bir an önce alabilmek için büyük bir çaba harcadığı öğrenildi. Ancak Pape Habib Gueye'nin 20 Eylül 1999 tarihinde doğmuş olması sebebiyle transferinin 18 yaşını dolurmadan yapılamayacağı belirtlildi. Aksi takdirde FIFA, reşit olmayan bir genç futbolcunun transfer olmasını yasaklıyor.

    Sarı - kırmızılı yönetim U20 Dünya Kupası'nda görücüye çıkacak genç oyuncuyu şimdiden kadrosuna katarsa transfer yasağı ve büyük para cezaıyla karşı karşıya kalacağı gelen bilgiler arasında. İspanya'nın dev kulübü Barcelona bu sebeple FIFA'dan 2 yıl transfer yasağı almıştı. GoalBien

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Senegal Afrika Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title