Haberler

    Galatasaray, Prandelli'nin Sözleşmesini Halen Feshetmedi

    Güncelleme:

    Galatasaray, Prandelli ile yollarını ayırmasına rağmen sözleşmeyi feshetmezken İtalyan hoca, eski takımını şikayet ederse sarı-kırmızılılar Avrupa'dan men edilebilir.

    Galatasaray'da kötü bir performans gösteren ve Anderlecht maçı sonrasında yollar ayrılan Cesare Prandelli'nin yerine A Milli Takım antrenörlerinden Hamza Hamzaoğlu getirilmişti. Aradan yaklaşık 1 ay geçti ancak Sarı Kırmızılılar için Prandelli konusunun kapanmadığı öğrenildi. TRT 1'de yayınlanan Stadyum programında, Galatasaray'ı büyük bir tehlikenin beklediği iddia edildi. Prandelli'nin 380 bin Euro'luk ekim ve kasım ayı alacaklarının ödenmediği ve bu konu hakkında Galatasaray Kulübü'ne bir mektup yazıldığı ileri sürülmüştü.

    "UMARIM EN KISA SÜREDE SONUÇLANIR"

    İtalyan teknik adam Stadyum programına konuşarak şunları ifade etti: "Galatasaray'la ilişkimi sonlandırdım ancak şu an açıklama yapamam. Çünkü kontratım izin vermiyor. Resmi olarak sözleşmem feshedilince sizinle röportaj yapabilirim. Umarım en kısa sürede sonuçlanır."

    PRANDELLI ŞİKAYET EDERSE NE OLUR ?

    İtalyan teknik adama ödeme yapılmazsa ve sözleşme sorunu çözülmezse Galatasaray'ı büyük bir tehlikenin beklediği ifade edildi. Konuyla ilgili spor hukukçusu Avukat Emin Özkurt, UEFA'nın Fair Play hassasiyetini vurgulayarak, İtalyan teknik adamın Galatasaray'ı şikayet etmesi durumunda, Sarı Kırmızılılar'a Avrupa'dan men kararı çıkabileceğini söyledi.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

    Bir Cimbomlu olarak avrupadan men etsinler akp yalakalarini

    9
    12
    yanıtYanıtla
    abizer:

    ben bir galatasarayli olarak sikayet etmesini istiyorum dunya markasi olan bir takimi bu hale dusurduler botoscu kara baralarini aklamak icin simdiki yonetimde tayip erdogana yalakacilik yapmasi icin albayrgin ali durustun bazi canakcilarin takimdan elini celmesi lazim fati terim geri gelirse takimin seyircisi kalmaz bile yalakaci takimi degil benim cim bomum

    4
    7
    yanıtYanıtla
    bedirhan:

    bunlar boşuna mı karasaraya gitti daha bunların vergi borcu var tayip babaları af edecek

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Kadirhan:

    Nasıl yani şimdi Hamza hamzaoğlu Kuma mı geldi ? :D

    7
    2
    yanıtYanıtla
    VELİ:

    ARKADAŞLAR HERKES RAHAT OLSUN. BEN GALATASARAY IN KİTABINI YAZDIM. HAMZA HOCA TAKIMI UÇURACAK 2000 LERİN SİSTEMİYLE TAKIMI OYNATIYOR. MAKİNE GİBİ OLACAK TAKIM. MAYIS TA GÖRÜŞÜRÜZ.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    KOD ADI FB:

    asjkdhsajkdasd gs nin her hali belli herşeyde bi tufaları var sonra neymiş avrupa kralı aslan :D gsdan bi cacık olmaz

    3
    4
    yanıtYanıtla
    zikkim:

    gs fesih etmedi ama prandelli gs yi fesih edecek

    4
    2
    yanıtYanıtla
    cart curt:

    gerek yok yaug zaten gittikleri gibi geri donuyolar cinconalar . . . . bide paralari bitti sanirim tayyi$ amcalarinin yanina gittiklerine gore

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Brülsel lahanası:

    bence gompile galdırsınlar , Fransız süzmelerini evrupadan

    1
    3
    yanıtYanıtla
    PENDIKLI:

    Şikeci Fenerliler burayı istila etmişler . . Bazıları da kendilerini GS''lı gibi gösteriyorlar.

    0
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title