Haberler

    Galatasaray'da Kadro Değişiyor!

    Galatasaray'da kaybedilen derbinin ardından sezon sonu için ciddi bir revizyonun yapılacağı belirtildi.



    Galatasaray'da kaybedilen derbinin ardından sezon sonu için ciddi bir revizyonun yapılacağı belirtildi. Kadroda düşünülmeyen futbolcularla yolların ayrılması beklenirken yapılacak sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte kadroya genç futbolcuların katılmasının sağlanacağı aktarıldı.



    Igor Tudor'un sezon sonuna kadar alacağı sonuçlara göre takımda kalıp kalmayacağının netleşeceği belirtilirken Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu gibi isimlerle de yolların ayrılacağı aktarıldı.



    İşte ayrılması beklenen isimler:



    Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu ile bu sezon sonunda yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. Sabri'nin sarı kırmızılılarla sözleşmesi de sezon sonunda sona eriyor.





    Igor Tudor'un Beşiktaş derbisi kadrosuna dahil etmediği Martin Linnes'in de takımdan ayrılması gündemde. Norveçli futbolcunun sezon sonunda kiralık olarak ayrılabileceği ifade ediliyor.





    Galatasaray'ın 33 yaşındaki stoperi Hakan Balta da sarı kırmızılılarla sezon sonunda yollarını ayırabilir. Tecrübeli futbolcunun gençleşme projesi kapsamında takımdan gönderilebileceği belirtildi.





    Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettiği Cavanda beklentileri bir türlü karşılayamamıştı. Sarı kırmızılı yönetimin Belçikalı futbolcuyla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.





    Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Japon ekibi Vissel Kobe ile büyük ölçüde anlaştı. Yıldız isim sezon sonunda takımdan ayrılacak.





    Galatasaray'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong da gençleştirme projesi kapsamında takımdan gönderilebilir. Sarı kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hollandalı futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği aktarıldı.





    Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi biten futbolculardan olan Chedjou için kesin karar verilmedi. Henüz yeni bir sözleşme teklifi almayan futbolcu için Tudor'un raporu bekleniyor. Fransız basını Kamerunlu futbolcunun sezon sonunda Ligue 1'e döneceğini belirtiyor.





    Kaynak: Yeni Şafak

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Sabri Sarıoğlu Hakan Balta Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title