Haberler

Galatasaray'da Hamit Altıntop, Fedakarlığa Yanaşmadı

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, ücretinde fedakarlık beklediği Hamit Altıntop'tan istediği cevabı alamayınca şoke oldu.

Galatasaray'daki 4'üncü sezonunda henüz siftahı olmayan milli yıldız Hamit Altıntop, fedakarlık yapmaya yanaşmadı. Galatasaray'da yöneticilerin ara transferde Hamit Altıntop ve menajeri Reza Fazeli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

FEDAKARLIĞA YANAŞMADI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Oyunculara "Ücretlerinizi indirin" demeyen yönetim, geldiği günden beri 12-13 milyon Euro kazanan ancak 3 senedir sakatlığı yüzünden verimli olamayan Hamit'e istisna uyguladı. Sözleşmesinde garanti ücreti, "2 milyon 750 bin Euro" yazan tecrübeli oyuncuya sezonun ikinci yarısında ödenmesi gereken 1 milyon 375 bin Euro'luk kısmın tamamen maç başına bölünmesi önerildi. İkinci yarıda sahalara dönmesi beklenen Hamit'e oynadığı takdirde ödeme yapılması planlanıyordu. Ancak gurbetçi oyuncunun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

HAMİT'İN CEVABI YÖNETİMİ ŞOK ETTİ

Hamit'ten fedakarlık bekleyen sarı-kırmızılı yönetim bu cevaba bozuldu. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan futbolcu halen çalışmalarını Florya'da bireysel antrenmanlarla sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamit Altıntop Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (44)

GizemliMobil-IOS:

Ne oldu galatasaray.bedavayamı çalışacak hamit.sağa sola işe yaramayan adamlara verd Ğiğniz paraları hesab edin.utanmaz kulup sünüz.savurganlığınızdan iflasa geldiniz.imşaallah batarsınız,bir galata saraylı olarak sizin gibi adamları,kulupte göreceğime batsa daha iyi Bari sizin o boş boş baatlerinizden kafamız rahat olur

26
1
yanıtYanıtla
özfb li:

haram yiyenler(parelel kumpas vasıtasıyla fb nin yerine avrupaya gidenler) bu aralar FEDA DERDİNE DÜŞMÜŞLER. yakında cami önlerinde görürürüz bu ispiyoncu gammazcı parelelin dostlarını. . . .

7
17
yanıtYanıtla
Afrodiziyakom:

Haha bunu diyen şikeci bir Fenerbahçeli mi?! Hem anlayişsız hemde geri zekalı

yanıt15
yanıt3
rizeli:

ulan 1 maç oynamadın bide alacak istiyosn haram olsun aldğın paralar bi maç oynamadan dünya paraları aldın allah yedirmesin allah sana o parayı verenee yedirmesin allah topunuzun belasnı versin.

22
1
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

öve öve bitiremediğiniz fatih terim''den isteyin zararınızı, belki o öder. :)

18
4
yanıtYanıtla
Kartal:

Adamın futbol hayatı gs de oynadığı için bitti birde fedakarlık mı bekliyorsunuz.

10
12
yanıtYanıtla
isimsiz:

bulmuş keriz takımı yan gelip yat, uzan para kazan

16
2
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

profesyonellikte feda olmaz. o zaman başkan kendi yapsın feda, otelini satsın. . . sakın hamit en ufak feda yaparsan hakkımız helal etmeyiz. .

9
9
yanıtYanıtla
FREEDOMMobil-ANDROID:

bunun sakat oldugunu dunya alem biliyordu. Terim goz gore gore gecirdi. o donemde yaptigi butun transferler fos cikti pisikopatin. dustugumuz durumun en buyuk sorumlusudur....

16
1
yanıtYanıtla
bursa texas:

bende olsam bende alırım paramı türke geldimi feda yabancıya geldimi bol keseden dağıtın hamit kardes az bile yapıyor yattığı yerden koyuyor keneyi helal olsun

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title