Haberler

    Galatasaray, Eboue-Dany İçin Bonservis İstemeyecek

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Teknik Direktör Prandelli'nin kadroda düşünmediği Eboue ve Dany'den kurtulmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, iki oyuncu için bonservis almaktan vazgeçti.

    Galatasaray'da yeni sezon öncesinde yabancı transferi bir türlü gerçekleşmezken bu sorunun önündeki engeller ise Dany ve Eboue... Her iki oyuncuya da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kadroda düşünülmedikleri iletilirken A2 takımla çalışmalarını sürdürmeleri istendi. Bu kararın üzerinden 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen her iki oyuncuya da teklifler gelirken bir türlü önerilen yıllık ücretleri beğenmediler.

    DANY'E TEKLİF YAĞIYOR

    Vatan'da yer alan habere göre; Gaziantepspor'dan 3.3 milyon Euro'ya alınan ve yıllık kazancı 1.2 milyon Euro olan Dany'ye Süper Lig'in yanı sıra Almanya ve Fransa'dan da teklifler var... Eboue ise yine Premier Lig'e dönme hesapları içinde. Arsenal'den 3.5 milyon Euro'ya gelen ve yıllık 2.2 milyon Euro alan Eboue de eski günlerinin uzağında olduğu için hiçbir takım bu rakamlara çıkmıyor.

    BONSERVİS İSTENMEYECEK

    İşte bu sıkıntılı dönemde G.Saray da her iki oyuncunun önünü açmak için yeni bir taktik geliştirdi ve hem Emmanuel Eboue hem de Dany'den bonservis bedeli istemeyeceğini görüşmeleri yürüten kulüplere iletti. Dany için Belçika takımı Anderlecht, Eboue için ise Leicester City şu anda en ciddi konumdaki takımlar. Oyuncuların istediği rakamlara çıkamayan takımlara G.Saray tarafından iletilen bu teklifte bonservis bedelinin de oyuncuların yıllık ücretlerine eklenmesi ve bu yolla anlaşmanın sağlanması istendi.

    Cimbom'un artık iki oyuncudan da kurtulmak için bu yola başvurması ile birlikte hem Eboue'nin hem de Dany'nin kısa sürede takımdan ayrılması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Emmanuel Eboue Dany Nounkeu Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (3)

    garacor:

    Prandelli yakında ünalbaşganıda satılığa çıkarsana

    7
    0
    yanıtYanıtla
    h.evrendurmaz:

    terimin aldırdığı oyuncular dany eboue ambrabat bruma burak chedjou rierra başka kim vardı hepsi çar çöp, hee selçuğu da terim istedi o tuttu bari.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Murat:

    dany anlarımda ebue ne alaka

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title