Haberler

Galatasaray: Burak Yılmaz Gitmiyor

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Burak Yılmaz için West Ham United'ın 5 milyon avro bonservis teklifinde bulunduğunu ancak yıldız oyuncunun gitmeyi düşünmediği açıkladı.

Galatasaray Kulübü, Burak Yılmaz için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın 5 milyon avro bonservis teklifinde bulunduğunu ancak hem yıldız oyuncunun gitmeyi düşünmediği hem de kendilerinin Burak'ı satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını duyurdu.

"BURAK GİTMEK İSTEMİYOR, BİZ DE SATMIYORUZ"

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce net olarak yalanlanmasına rağmen Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili asılsız haberlerin yapıldığı ileri sürülerek, "Herkesin anlaması açısından son kez ve çok net olarak ifade etmekte fayda görüyoruz. West Ham United Kulübü'nün sporcumuz Burak Yılmaz için bir teklifi olduğu doğrudur. Bu teklif 5 milyon avrodur ancak Burak Yılmaz'ın gitmek gibi bir talebi olmadığı gibi, kulübümüzün de oyuncuyu satmak gibi bir niyeti bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

West Ham United Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

asabii:

Burak Yılmaz Türkiyenin yetiştirdiği önemli golcülerin ön sıralarında yer alıyorken neden gitmesini isteyen gs liler var anlamış değilim. Türk futbolu yabancılaramı kalsın istiyorsunuz?

8
4
yanıtYanıtla
türk kiziMobil-ANDROID:

hemen gonderin diyen gerizekali seni okadar gol atmış okadar emek vermiş o golleri anannnnmmmmiiiiii attii salak

4
4
yanıtYanıtla
erzincanlı:

burak kadar karaktersiz bir insan görmedim ben adama bak ya hala triplerde seni istemiyoruz takım arkadaşı gol attıgında üzülmeyen hep ben demiyen topu kaval kemigi ile kontrol etmeyen çeteleşmeyen sürekli ofsayta düşmeyen faul yapmayan kendini yere atmayan kendi taraftarını dövmeye kalkmayan kabrissiz bir oyuncu istiyoruz anlamıyormusun git kardeşim git burada sana gitsin diyen fenerli flan yazanlar olmuş hepimiz öz ve öz gsliyi seni istemiyoruz sevmiyoruz , sevmiyecezde ne yapsanda olmayacak b

4
2
yanıtYanıtla
cimbom:

beceriksizliğinden dolayı 2 defa o gol kralı oldu değilmi?. . . beceriksizliğinden dolayı GS da ençok gol atan oyuncu değilmi. . . ama bencede gitmeli zira sizin gibi gerizekalı, futbol zekasından yoksun kişilerle uğraşmaktansa gitsin en azından beynen rahat olur. .

4
2
yanıtYanıtla
Burak YılmazMobil-IOS:

Kralllll

2
3
yanıtYanıtla
Urfalı aslan cimbom:

Transfer istiyoruz transfer istiyoruz transfer istiyoruz.adam akıllı bir defans kurgusu istiyoruz.gerisini içimizden hallederiz.pato olsa süper olur genç hemde.ıbrahimovic gibi değil.patoyu istiyoruz.patoyu istiyoruz.patoyu istiyoruz.

1
1
yanıtYanıtla
mstf:

Yalanciyı.,...,

2
0
yanıtYanıtla
Bafralı:

satın gitsin ibneyi

1
1
yanıtYanıtla
nusaybinim..:

bırak bu işi burak. .

1
1
yanıtYanıtla
git allah için git:

git ulan artık bıktık senden 5 sezondur oynuon

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title