Haberler

Galatasaray, Beşiktaş'ın Gol Yeme Rekorunu Kırdı

Güncelleme:

Galatasaray, Beşiktaş'a ait "Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol yiyen Türk takımı" ünvanını ele geçirdi.

Uefa Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında Arsenal'i konuk eden Galatasaray, maçı 4-1 kaybetti. Devler Ligi'nde kalesinde 19 gol gören Aslan, Beşiktaş'a ait Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol yiyen Türk takımı rekorunu da kırdı.

BEŞİKTAŞ 18 GOL YEMİŞTİ

Siyah-beyazlı ekip, 2000-2001 sezonunda Nevio Scala teknik direktörlüğünde Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet 4 puan toplamıştı. Rakip fileleri 4 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise toplam 18 gol görmüştü.






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

ragi1907:

2 yarı gordunuzmu gs tarfatarı nasıl zevkke geldı nasıl bagırıyorlardıı hahhahha

13
1
yanıtYanıtla
laikMobil-ANDROID:

avrupa da bir rekor daha kırdık yaşasın

14
0
yanıtYanıtla
kukenMobil-ANDROID:

rekorlarin takimi gs :)

9
3
yanıtYanıtla
Vaneri:

Bu başarısızlıkların tek sorumlusu türk hakemleridir. ! Bakın maçın başında Burak 3 kez kendini yere attı ama hakem dönüp bakmadı bile. Hele hele Yasin bir pozisyonda öyle bir bağırdıki biz bile inanacaktık ki. Hakem oralı olmayınca anında kalkıp koşmaya başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe şu an ülkemizde de hakemlerin sayesinde üst sıradalar. Ey türk hakemleri lütfen bırakın amigoluğu , bırakın herkes hakkıyla oynayıp kazansın. Hiç kimseye destek olmayın. Hangi takımın oyuncusu olursa olsun gördüğünüzü çalın. Seyirci sizi etkilemesin. Yoksa futbolumuz yok olacaktır.

9
0
yanıtYanıtla
reis:

ey cincon söyle bir daha entrikayla utanmadan, ş. ligine gitmeye kalkacanmı????

6
2
yanıtYanıtla
ağır abi:

Bu takım bence küme düşmeli. Almanya üçüncü liginde ancak oynar

7
1
yanıtYanıtla
..besiktasliMobil-ANDROID:

OH beter olun

8
0
yanıtYanıtla
Can Karate:

4X4''lük tarife devam etti. . . :)

6
0
yanıtYanıtla
6ıwatt:

Ünvana bak alacaksın uefa kupasını ellerinde şerefsizlerin bi daha miyavlamasınlar

4
2
yanıtYanıtla
reis:

ula arsenala kızdım (4 atmadı diye) dk 90 artı 1 de yattım, sabah kalktım yine 4 olmuş. . . . . bu işte bi iş var, sanki haramın(emek hırsızlığının) dışa vurması gibi bir şey. . . . niye durup dururken hep 4 oldu. . . . cincon bunu sorgulamalı, niye 3 değil 5 değil. . . hep DÖRT. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title