Haberler

Galatasaray Başkanı Özbek, Lucien Favre İçin Almanya'ya Gidecek

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lucien Favre'ye takımın başına geçmesi için Almanya'ya giderek teklif yapacak.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları da devam ediyor.

HEDEFTE FAVRE VAR

Bizzat başkan Dursun Özbek'in yürüttüğü teknik direktör operasyonunda öne çıkan iki isim var; Mustafa Denizli ve Lucien Favre... Mustafa Denizli'nin Çan Çabonoğlu'nu sportif direktör olarak istemesi ve sarı-kırmızılı yönetimin "genç" üyelerinin Denizli ismine sıcak bakmamasından dolayı rotasını bir yandan da Favre'ye kıran Özbek, önemli bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

ÖZBEK BİZZAT GİDECEK

NTVSpor'un haberine göre Dursun Özbek, Favre ile görüşmek üzere bizzat Almanya'ya gidecek ve teklifini sunacak. Favre'den gelecek olan cevaba göre alternatif isimlere yönelecek olan başkan Dursun Özbek'in kısa bir süre içerisinde Mustafa Denizli ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Mustafa Denizli Galatasaray Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

bjk:

kedi olalı bir Fare tutacaklar lan :D

2
0
yanıtYanıtla
Deli:

Tipi yok özbek bence senin degişmen lazim doguza benziyor

2
0
yanıtYanıtla
malatyali:

Ne yaptığını bilmeyen yönetim ithal hocalara milyon dolar verip gelmesi için yalvarın

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkiye kurudu şimdi yurt dışında hoca arıyoruz bir yönetim bir takımı bu kadar felakete sürükler bravo bu çalıştırıcı gelecek takımı tanıyacak ama diğer takımları tanımayacağı için vakit kaybolucak alacağı para dağlar kadar ne o bu yönetim klübü kurtaracak ah duygun hocam bu adamları nereden buldun başımıza bıraktın

1
0
yanıtYanıtla
Özel HarekatMobil-ANDROID:

Roj eteğini keserim:)Hamza balkan göçmeni Türk:)

1
0
yanıtYanıtla
ŞAMİL KISA:

GS GİBİ NANKÖR VE VEFASIZ KULÜP GÖRMEDİM . LUCE ŞAMP. YAPTI GÖNDERDİLER, TERİM İ ANLATMAYA GEREK YOK, HAMZA HOCA BELLİ BEN GS LİYİM AMA , UTANIYORUM TURSUN UN ARADIĞI HOCALAR EN FAZLA 5-6 HAFTA SONRA GÖNDERİLİR TURSUN DA GİDER . TERİM İ HARCAYANLAR ASLA MUVAFFAK OLAMAZLAR 2015/2016 ŞİMDİDEN BOŞA GİTTİ ÇARŞAMBA GÜNÜDE TARİHİ FARK YİYECEKLER . . . YAZIN Bİ KENARAL

0
0
yanıtYanıtla
gsMobil-ANDROID:

gerizekalı roj hamza hamza oğlu yunanistanlı sanırım sen pis kürtsün çünkü kürtler kokar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title