Haberler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sezon Sonunda Fatih Terim'e Teklif Götürecek

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezon sonunda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teklif götürecek. Özbek, ret yanıtı alırsa Abdullah Avcı'yla görüşecek.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir şokundan sonra koltuğu ciddi anlamda sallanan teknik direktörü Jan Riekerink'in Galatasaray'daki günleri sayılı olabilir... Riva-Florya projesinin ardından ekonomik anlamda eli güçlenmeye başlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu sezon ve yeni sezon için iki flaş plan yaptığı öğrenildi.

SEZON SONUNA KADAR HASAN ŞAŞ - RAŞİT ÇETİNER

Önümüzdeki iki hafta oynanacak Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında puan kaybı yaşanırsa kesin olarak Riekerink'le yolları ayrılacak. Yönetimin bu durumda takımın başına sezon sonuna kadar Hasan Şaş ve Raşit Çetiner'i getirmeyi düşündüğü, Beşiktaş derbisine de bu ikiliyle çıkacağı iddia edildi. Başkan Dursun Özbek asıl operasyon içinse sezon sonunda düğmeye basacak.

ÖZBEK İLK OLARAK TERİM'E GİDECEK

Yeni sezonda çok iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Özbek, ilk olarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e gidecek. Eğer tecrübeli hocadan olumlu yanıt gelmezse bu kez Başakşehir'i ligin zirvesine taşıyan Abdullah Avcı ile masaya oturulacak. Avcı'nın da 'hayır' demesi durumunda ise rota yurt dışına dönecek. Yönetimin dünyaca ünlü bir yabancı hoca ile anlaşmayı düşündüğü belirtiliyor..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Fatih Terim Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title