Haberler

    Galatasaray, Arena'da Turladı!

    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Aksihar Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Aksihar Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

    Türk Telekom Arena'da oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Kutluhan Bilgiç'in düdük çaldığı karşılaşma 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Sarı kırmızılı ekibi öne geçiren golü 10. dakikada Akhisar Belediyespor forması giyen Douglao kendi kalesine atarken; konuk takımın beraberlik sayısı ise 47. dakikada Rodallega geldi.

    İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Galatasaray, alınan bu sonucun ardından adını yarı finale yazdırdı ve bu turda Çaykur Rizespor'un rakibi oldu. Akhisar Belediyespor ise turnuvaya veda etti.

    İLGİNÇ İSTATİSTİKLER GECESİ

    Öte yandan Galatasaray forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Hakan Balta, sarı kırmızılı forma altında oldukça önemli bir istatistiğe imza atarak tekrarı güç bir virajı geride bıraktı.

    32 yaşındaki yetenekli oyuncu, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyerek Galatasaray kariyerindeki 300. resmi maçına çıktı.

    Akhisar Belediyespor'un savunma oyuncusu Dauglao da, Galatasaray maçlarında ilginç bir istatistiğin sahibi oldu. Tecrübeli oyuncu, ilk maçta olduğu gibi rövanş maçında da kendi kalesine bir gol attı.

    29 yaşındaki savunmacı bu istatistiği ile bu sezon Galatasaray forması giyen tam 10 oyuncudan daha fazla sarı kırmızılı ekibin gollerine katkı yapmış oldu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Türk Telekom Arena Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title